Tinctura de armurariu, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de armurariu, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de armurariu 50 ml Dacia Plant Descriere: Tinctura de armurariu 50 ml Dacia Plant Hepatoprotector, regenerant al celulei hepatice, detoxifiant hepatic, coleretic, colagog. Este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele plantei armurariu (Silybum marianum), acestea fiind utilizate in medicina traditionala in afectiuni ale ficatului. Actiuni Intern: antihepatotoxica, regeneranta a celulelor hepatice, hepatoprotectoare, tonica amara, hipocolesterolemianta, antitumorala, antiproliferativa, galactogoga, neurotrofica, neuroprotectoare, antioxidanta, sustine activitatea hepatica si renala, protejand aceste organe impotriva efectelor adverse ale chimioterapiei. Extern: antitumorala.IndicatiiIntern: se utilizeaza ca adjuvant in: insuficienta hepatica, hipercol

10,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Tinctura de armurariu, 50 ml, Dacia Plant

Armurariu tinctura

Descriere: Tinctura de armurariu, este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele plantei de armurariu (Silybum marianum).

Tinctura de armurariu contribuie ca; hepatoprotector, regenerant al celulei hepatice, detoxifiant hepatic, coleretic, colagog.  Armurariu tinctura, acestea fiind utilizate in medicina traditionala in afectiuni ale ficatului. 

Actiuni Intern: antihepatotoxica, regeneranta a celulelor hepatice, hepatoprotectoare, tonica amara, hipocolesterolemianta, antitumorala, antiproliferativa, galactogoga, neurotrofica, neuroprotectoare, antioxidanta, sustine activitatea hepatica si renala, protejand aceste organe impotriva efectelor adverse ale chimioterapiei. 

Extern: antitumorala. 

Indicatii Intern: se utilizeaza ca adjuvant in: insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, intoxicatii cu ciuperci, tumori cu diverse localizari, dispepsie; se asociaza preventiv cu medicamente care prezinta potential hepatotoxic. 

Extern: se utilizeaza ca adjuvant in tumori ale pielii. 

Contraindicatii: Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. 

Alergie la armurariu, tratamente care nu permit consumul de alcool. 

Precautii: se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica). 

Administrare: Intern: Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Extern: Se aplica sub forma de comprese cu solutie diluata care se mentin la locul afectat timp de 1- 3 ore. 

Solutia diluata se obtine prin adaugarea a ½ -1 lingurita de tinctura la 50 ml apa (¼ de pahar). 

Inaintea administrarii produsului se recomanda ca, persoanele care au o piele sensibila, sa aplice o crema cu extract de plante, argila sau rasina. 

Compozitie: Plante: armurariu (Silybum marianum) semen (27%). 

Solventi: apa, alcool etilic 45% vol. Raport planta/alcool etilic 1:3,7 

Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali. 

Produsul vegetal contine: silimarina, un flavonoid complex extras din seminte, un amestec de 7 flavonolignani (silibina A, silibina B, isosilibina A, isosilibina B, isosilicristina, silidianina, silicristina) si un flavonoid taxifolin, care contribuie la proprietatile hepatoprotective, flavonoli (quercetol), acid fumaric, etc. 

Prezentare; 50 ml 

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.