Tinctura de Ardei iute, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Ardei Iute, ,50ml, Dacia Plant

Tinctura de Ardei Iute, Dacia Plant, 50 ml Descriere: Tinctura de Ardei iute Dacia Plant Aici gasiti produse naturiste si tincturi Dacia Plant Ardeiul iute face parte din familia capsicum si ajuta la stimularea metabolismului, datorita actiunii pe care o are asupra structurii venoase.Unul din beneficiile pentru sanatate ale ardeiului iute este ca poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase din prostata, pancreas, plamani. Ardeiul iute este un remediu pentru hipertensiunea arteriala, contribuie la diminuarea valorilor colesterolului rau si curata arterele. Tinctura de ardei iute recomandata in: Raceala si gripa, Guturai, Bronsita , Faringita , Nevralgii. Compozitie: Tinctura de Ardei Iute Indicatii: Intern: Guturai, gripa in faza incipienta, dureri de gat (traheita, faringita), b ...

10,40 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Tinctura de Ardei iute, 50 ml, Dacia Plant

Ardei Iute tinctura, Dacia Plant

Descriere: Ardeiul iute face parte din familia capsicum si ajuta la stimularea metabolismului, datorita actiunii pe care o are asupra structurii venoase. 

Unul din beneficiile pentru sanatate ale ardeiului iute este ca poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase din prostata, pancreas, plamani. 

Ardeiul iute este un remediu pentru hipertensiunea arteriala, contribuie la diminuarea valorilor colesterolului rau si curata arterele.

Tinctura de ardei iute recomandata in: Raceala si gripa, Guturai, Bronsita, Faringita, Nevralgii.

Compozitie: Tinctura de Ardei Iute

Indicatii Intern: Guturai, gripa in faza incipienta, dureri de gat (traheita, faringita), bronsita cronica, tuse, tuse chintoasa, tuse convulsiva, balonare, digestie lenta, sensibilitate la frig.

Extern tinctura de ardei iute este recomandata in: Reumatism, sciatica, nevralgii, dureri musculare, bronsita, raceala, cresterea parului.

Extractele hidroalcoolice sunt realizate prin preparare la rece pentru a nu se pierde proprietatile terapeutice ale plantei. 

Dintre remediile din plante ce se administreaza oral extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor de asimilat de catre organism, efectul terapeutic se poate simtii in timp scurt.

Contraindicatii: Alergie, persoane cu sensibilitate digestiva si hepatica foarte mare.

Prezentare : flacon 50 ml

Produs; Dacia Plant

Fisa tehnica