Tinctura de Ardei iute, 50 ml, Dacia Plant

Ardei Iute tinctura, Dacia Plant

Descriere: Ardeiul iute face parte din familia capsicum si ajuta la stimularea metabolismului, datorita actiunii pe care o are asupra structurii venoase. 

Unul din beneficiile pentru sanatate ale ardeiului iute este ca poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase din prostata, pancreas, plamani. 

Ardeiul iute este un remediu pentru hipertensiunea arteriala, contribuie la diminuarea valorilor colesterolului rau si curata arterele.

Tinctura de ardei iute recomandata in: Raceala si gripa, Guturai, Bronsita, Faringita, Nevralgii.

Compozitie: Tinctura de Ardei Iute

Indicatii Intern: Guturai, gripa in faza incipienta, dureri de gat (traheita, faringita), bronsita cronica, tuse, tuse chintoasa, tuse convulsiva, balonare, digestie lenta, sensibilitate la frig.

Extern tinctura de ardei iute este recomandata in: Reumatism, sciatica, nevralgii, dureri musculare, bronsita, raceala, cresterea parului.

Extractele hidroalcoolice sunt realizate prin preparare la rece pentru a nu se pierde proprietatile terapeutice ale plantei. 

Dintre remediile din plante ce se administreaza oral extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor de asimilat de catre organism, efectul terapeutic se poate simtii in timp scurt.

Contraindicatii: Alergie, persoane cu sensibilitate digestiva si hepatica foarte mare.

Prezentare : flacon 50 ml

Produs; Dacia Plant

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.