Tinctura de Aloe, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Aloe Vera, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Aloe Vera-Dacia Plant, proprietati si administrare Descriere: Tinctura de Aloe 50 ml Dacia Plant Solutie hidroalcoolicaProducator Dacia Plant. TINCTURA DE ALOE este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din frunze proaspete de Aloe vera. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.ÃŽn comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. DESPREALOE VERA:Aloe Barbadensis (Miller), supranumita Aloe Vera, este o planta subtropicala. Numele de ,,Aloe vera'' provine de la cuvantul arab ,,aloeh'', care inseamna ,,seva cristali ...

9,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Tinctura de Aloe, 50 ml, Dacia Plant

Aloe Vera tinctura, Dacia Plant 

Aloe Vera tinctura proprietati si administrare; Tinctura de Aloe este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece a frunzelor proaspete de Aloe Vera. 

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. 

Despre Aloe Vera: Aloe Barbadensis (Miller), supranumita Aloe Vera, este o planta subtropicala. Numele de ,,Aloe vera'' provine de la cuvantul arab ,,aloeh'', care inseamna ,,seva cristalina si amara'', iar ,,vera'' semnifica in limba latina ,,adevarata, denumire sugestiva pentru efectul puternic al plantei. 

Cea mai veche referire la aceasta planta - miraculoasa o gasim incrustata pe o tablita sumeriana datand din anul 2100 i.Hr., ceea ce arata ca Aloe vera era cunoscuta si folosita ca planta medicinala de peste 4000 de ani. 

Primul tratat medical antic in care este mentionata Aloe vera se numeste ,,Papyrus Ebers'' (aprox. 1553-1550 i.Hr.). 

Vechii egipteni o numeau planta nemuririi si o puneau in mormintele faraonilor pentru a le asigura sanatatea spiritului dupa moarte. In Egiptul Antic, regina Cleopatra folosea gelul proaspat de aloe pentru a-si mentine pielea moale si catifelata, iar in Japonia, planta era folosita de catre familia imperiala. 

Conform ultimelor cercetari medicale in domeniu, exista aproximativ 400 de specii de aloe. Aloe vera este specia cu cea mai mare eficienta si contine peste 150 de substante bioactive dintre care, cele mai importante sunt: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), antranol, acid crizofanic; aloerezina A si aloerezina B; polizaharide, steroli, auxine, gibbereline si cinamoil-C-glucozil-cromona; aloe-emodina si aloe-lectina; polipeptide; saponine; glicoproteine; antrachinone. 

Planta mai contine: acid salicilic, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), aminoacizi (dintre care 7 esentiali) si enzime. 

Intern: antiinflamatoare, detoxifianta, laxativa, reechilibranta a florei intestinale, hepatoprotectoare, imunostimulenta, antioxidanta, antibacteriana, antifungica, antivirala, hipocolesterolemianta, hipoglicemianta (in diabetul zaharat de tip II), antihelmintica, emenagoga, analgezica, remineralizanta, regeneranta celulara, antitumorala, stimulenta a secretiei de interferon, cicatrizanta, antireumatica, vitaminizanta, prezinta efecte radioprotectoare (la pacientii care fac radioterapie). 

Extern: antiinflamatoare, analgezica, antiseptica, cicatrizanta. 

Contribuie la: Intern: functionarea normala a sistemului digestiv, prin: detoxifierea tractului intestinal; 

protejarea celulelor hepatice; 

accelerarea tranzitului intestinal; 

functionarea normala a sistemului imunitar; 

functionarea normala a procesului de regenerare celulara;

ameliorarea procesului de remineralizare si vitaminizare;

formarea normala a globulelor rosii si hemoglobinei; 

protejarea organismului impotriva radiatiilor;

mentinerea concentratiei normale a colesterolului si glucozei in sange;

protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. 

Extern: reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii;

mentinerea sanatatii articulatiilor, ligamentelor si tendoanelor. 

Contraindicatii: Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Inflamatii intestinale acute (boala Crohn, colita ulceroasa), abdomen chirurgical acut, apendicita, dureri abdominale, alergie la Aloe vera, tratamente care nu permit consumul de alcool. 

Prezentare; 50 ml 

Producator; Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.