Tinctura de Afin, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Afine, 50 ml, Dacia Plant

Supliment alimentar Tinctura de Afine, 50 ml, Dacia Plant are are efect vasodilatator, creste acuitatea vizuala siprotejeaza vascularizatia oculara.

10,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Afin, 50 ml, Dacia Plant

Supliment alimentar Tinctura de Afine, 50 ml, Dacia Plant are are efect vasodilatator, creste acuitatea vizuala siprotejeaza vascularizatia oculara.

Afinul este un arbust mic cu tulpina taratoare si face parte din familia Ericaceae

Afin proprietati: antidiareic, antihemoragic, antiseptic, astringent, diuretic, hipoglicemiant. 

Uz intern: Vechi leac impotriva dezinteriei. Extractul uscat de afin imbunatateste vederea nocturna prin reglarea rodopsiei, o cromoproteina prezenta in retina cu functie de receptor de lumina. 

Bacele au proprietati vasoconstrictoare, antidiareice si antiseptic pentru caile urinare. 

Sucul de afin este bun pentru inflamatiile bucale si pentru afte. 

Decoctul de frunze este bun in caz de diabet. 

Uz extern: Decoctul de frunze trateaza hemoroizii. Decoctul de bace si de frunze curata portiunile cu eczeme si cu dermatite. Patricienele romane foloseau frunzele de afin in apa de baie pentru a inlesni bronzarea pielii.

Cu decoct se curata tenul cu puncte negre si pori dilatati.

Atentie: Uzul excesiv poate favoriza formarea de calculi biliari.

Mod de admnistrare

Intern: Se ia o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar), de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Extern: Pentru hemoroizi se aplica extern sub forma de comprese cu solutie diluata 100 ml de apa la o lingurita cu tinctura.

Prezentare; 50ml 

Producator: Dacia Plant

6421930200010

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.