Tinctura de Trei Frati Patati, 50 ml, Hofigal

Tinctura de Trei Frati Patati, Hofigal, 50 ml

Hofigal Tinctura de Trei Frati Patati contribuie, prin componentele sale bioactive, la suplimentarea regimului alimentar indicat in boli alergice si probleme respiratorii.

10,75 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Trei Frati Patati, 50 ml, Hofigal

Hofigal Tinctura de Trei Frati Patati contribuie, prin componentele sale bioactive, la suplimentarea regimului alimentar indicat in boli alergice si probleme respiratorii.

Proprietati:

Tinctura de Trei Frati Patati 50 ml Hofigal Compozitie: Violae herba cum flore trei frati patati 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie. Efecte: Produs destinat dietei pentru asigurarea aportului de substante bioactive datorita proprietatilor: antialergica, mucolitica, expectoranta, antiimflamatorie, antioxidanta, diuretica, depurative, antipiretica, cicatrizant-reepitelizanta.

Recomandari:

Contribuie, prin componentele sale bioactive, la suplimentarea regimului alimentar indicat in boli alergice (astm bronsic alergic, urticarie); catar al cailor respiratorii insotit de febra si tuse uscata, tuse cu secretie mucopurulenta, tuse convulsiva, laringita, rino-sinuzita, oligurie, edeme de origine renala si cadiaca, nephrite. Contraindicatii: Nu au fost semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

Precautii:

In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 12 ani. La doze mari pot sa apara greturi si varsaturi. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe adminstrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului. Administrare: 30 de picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.

Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia. Prezentare: Sticla de 50 ml.

Stiati ca:

Trei-frati patati este o planta cu efecte medicinale remarcabile, eficienta in tratamentul a peste 60 de boli, printre care si cancerul. Au fost realizate studii de catre Laboratorul de Stat pentru Fitochimie" din Yunnan, China, studii care au dovedit ca planta contine substante foarte puternice (ciclotide), cu actiune citostatica, eficiente in tratamentul cancerului.

Astfel ca, multi specialisti considera ca viitoarea generatie de citostatice va fi fabricata pe baza acestor substante. In prezent, pentru unele forme de cancer, cum ar fi cancerul pulmonar, gastric si intestinal se foloseste cu succes, tratamentul cu pulbere de Trei-frati-patati, in cure de cate trei saptamani.

TINCTURA TREI FRATI PATATI 50 ml

Hofigal: Hofigal

Hofigal
5944723001416

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.