Set Tetine silicon, 3 buc, marime M, Angel

Set Tetine silicon, 3 buc, marime M, Angel

Tetine silicon x 3 buc M Angel Descriere: Tetine silicon x 3 buc M AngelSingura diferenta intre tetinele de dimensiuni diferite este viteza debitului de lapte. Pentru un nou nascut este recomandata tetina de cea mai mica dimensiune, prin care laptele curge foarte lent; daca ii luati o tetina mai mare iar laptele curge mai repede bebelusul vostru va inghiti aer ceea ce ii va da gaze. Pe masura ce va creste, atunci si debitul de lapte va putea fi accelerat. Important este sa tineti cont tot timpul de ritmul si nevoile sale.Atentie! Verificati de fiecare data tetina pentru ca orificiul prin care curge laptele se poate infunda. Faceti urmatorul test: intoarceti biberonul invers – laptele trebuie sa curga din biberon in ritmul de aproximativ o picatura pe secunda. Daca ritmul este pr ...

6,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tetine silicon x 3 buc M Angel 

Descriere: Tetine silicon x 3 buc M Angel 

Singura diferenta intre tetinele de dimensiuni diferite este viteza debitului de lapte. 

Pentru un nou nascut este recomandata tetina de cea mai mica dimensiune, prin care laptele curge foarte lent; daca ii luati o tetina mai mare iar laptele curge mai repede bebelusul vostru va inghiti aer ceea ce ii va da gaze. Pe masura ce va creste, atunci si debitul de lapte va putea fi accelerat. Important este sa tineti cont tot timpul de ritmul si nevoile sale. 

Atentie! Verificati de fiecare data tetina pentru ca orificiul prin care curge laptele se poate infunda. 

Faceti urmatorul test: intoarceti biberonul invers laptele trebuie sa curga din biberon in ritmul de aproximativ o picatura pe secunda. Daca ritmul este prea mic bebelusului poate deveni nelinistit in incercarile sale de a trage laptele, iar daca ritmul este prea rapid atunci laptele va curge mai mult decat trebuie. 

Gaurile prea mici pot fi marite cu ajutorul unui ac sterilizat. Blister cu 3 tetine marime medie M 

Producator Angel 

Comanda: Tetine silicon x 3 buc M Angel 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.