Test de sarcina Barza, ultrasensibil stilou, jet

Test de sarcina Barza, ultrasensibil stilou, jet

Test de sarcina Barza, ultrasensibil Stilou, jet. Testul de sarcina Barza Ultrasensibil Stilou,este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii.

Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei.

Prospect, Mod de folosire si pret la: Test de sarcina Ultrasensibil Barza Stilou, Jet Testul Barza Ultrasensibil contine reactivi speciï¬ci care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina. Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu sunteti insarcinata si doua linii, daca sunteti insarcinata. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza Ult ...

17,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Test de sarcina Barza, ultrasensibil Stilou, jet

Testul de sarcina Barza Ultrasensibil Stilou, este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii.

Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei.

Prospect - mod de folosire si pret la: Test de sarcina Ultrasensibil Barza Stilou, Jet

Testul Barza Ultrasensibil contine reactivi speciali care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina. Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu sunteti insarcinata si doua linii, daca sunteti insarcinata. 

Cu ajutorul Testului de sarcina Barza Ultrasensibil poate depistata si sarcina extrauterina.

S-ar putea sa-ti placa