Teste de sarcina online, Test de sarcina ultrasensibil casetea, Barza

Test de sarcina online - ultrasensibil caseta, Barza

Test de sarcina online | Test de sarcina ultrasensibil Barza | test de sarcina casetea-BarzaDaca cauti online un test de sarcina sigur si bun la un pret mic, Sam Distribution iti ofera o gama difersificata de teste de sarcina, test de ovulatie sau menopauza. Testul de sarcina ultrasensibil-Barza, este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei. Prospect, Mod de folosire Test de sarcina Ultrasensibil Barza, tip caseta, cardTestul Barza Ultrasensibil contine reactivi speciï¬ci care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina.Atunci cand urina intr ...

12,40 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Test de sarcina online | Test de sarcina ultrasensibil Barza | test de sarcina casetea-Barza

Daca cauti online un test de sarcina sigur si bun la un pret mic, Sam Distribution iti ofera o gama difersificata de teste de sarcina, test de ovulatie sau menopauza . 

Testul de sarcina ultrasensibil Barza, este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii.

Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei.

Prospect - mod de folosire Test de sarcina Ultrasensibil Barza, tip caseta, card

Testul Barza Ultrasensibil contine reactivi speciali care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina. Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu sunteti insarcinata si doua linii, daca sunteti insarcinata. Cu ajutorul testului de sarcina ultrasensibil Barza, poate depistata sarcina extrauterina. 

Test de sarcina online | Test de sarcina ultrasensibil Barza

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa