Uractiv test infectii urinare 2 buc Fiterman

Uractiv test infectii urinare 2 buc Fiterman

Uractiv test infectii urinare *2 buc FitermanDescriere: Uractiv test infectii urinare *2 buc Fiterman Test pentru infectii urinare- Pentru utilizare in diagnosticul in vitro si ca autotest.- Utilizeaza urina ca proba biologica. Indicatii terapeutice Depisteaza leucocitele, eritrocitele si nitritii produsi de bacterii din urina.Ajuta la diagnosticarea infectiilor urinare. Rezultatele se obtin rapid prin compararea vizuala a culorilor obtinute pe banda test cu cele din grila de pe ambalaj si se interpreteaza prin corespondenta rezultatelor campurilor test cu coloanele din tabelul de interpretare.Se recomanda efectuarea testului pentru depistarea precoce a infectiilor urinareSe recomanda efectuarea testului inainte de instituirea tratamentului, pentru ca reactiile chimice ce au loc ...
19,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Uractiv test infectii urinare *2 buc Fiterman
Descriere: Uractiv test infectii urinare *2 buc Fiterman
Test pentru infectii urinare - Pentru utilizare in diagnosticul in vitro si ca autotest. - Utilizeaza urina ca proba biologica.
Indicatii terapeutice Depisteaza leucocitele, eritrocitele si nitritii produsi de bacterii din urina. Ajuta la diagnosticarea infectiilor urinare.
Rezultatele se obtin rapid prin compararea vizuala a culorilor obtinute pe banda test cu cele din grila de pe ambalaj si se interpreteaza prin corespondenta rezultatelor campurilor test cu coloanele din tabelul de interpretare.
Se recomanda efectuarea testului pentru depistarea precoce a infectiilor urinare
Se recomanda efectuarea testului inainte de instituirea tratamentului, pentru ca reactiile chimice ce au loc pe banda test sa nu interfere cu eventualele medicamente prezente in urina. Atentie! Uractiv capsule coloreaza urina in albastru. Uractiv Drink poate colora urina in brun. Fiterman Pharma Comanda: Uractiv test infectii urinare

Fisa tehnica

Fiterman

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!