Test de sarcina caseta Barza Gold

Test de sarcina caseta Barza Gold

Compara preturi:Produse naturiste diverse, Test de sarcina, Test de sarcina caseta Barza Gold Compara preturi si oferte la test de sarcina-Barza.Comanda test de sarcina Barza caseta, produse naturiste diverse de la SamDistribution.ro, Magazin online si distribuitor:Teste de sarcina,produse naturiste diverse la cele mai mici preturi pret de producator, importator). Produse Barza, Test de sarcina Barza caseta-Prospect: Testul de sarcina caseta Barza Gold este un test de sarcina sigur, un test pentru orice moment al zilei,depisteaza sarcina, depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul de sarcina caseta Barza, poate fi efectuat in orice moment al zilei, dar tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel 

8,49 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de sarcina Barza caseta

Compara preturi si oferte la test de sarcina Barza. Comanda test de sarcina Barza caseta, produse naturiste diverse de la SamDistribution.ro.

Magazin online si distribuitor: Teste de sarcina, produse naturiste diverse la cele mai mici preturi pret de producator, importator.

Produse Barza, test de sarcina Barza caseta-Prospect:

Testul de sarcina caseta Barza Gold.este un test de sarcina sigur,un test pentru orice moment al zilei,depisteaza sarcina, depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul de sarcina caseta Barza,poate fi efectuat in orice moment al zilei,dar tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de FSH. 

Test de sarcina Barza tip caseta-Prospect (instructiuni de utilizare ) 

Testul de sarcina Barza este un test de sarcina sigur usor de folosit pentru acasa. 

Folositi pipeta pentru a picura douz picaturi de urina in orificiul absorbant de pe caseta. Asteptati cateva minute ca testul sa afiseze rezultatul ( maxim 10 minute ) rezultatul citit dupa 20 minute nu va mai fi considerat corect. 

Citirea Rezultatului: -daca pe test apare o linie colorata ( in zona de control C ),ori linia de test (T) este mai deschisa la culoare decat linia de control (C) 

REZULTATUL ESTE NEGATIV ( nivel de FSH este sub 25 mlU/ml. -daca pe test au aparut doua linii dinsticte si linia de test (T) este la fel de colorata,ori mai inchisa la culoare decat linia de control (C) 

REZULTATUL ESTE POZITIV (acest rezultat indica prezenta FSH in urina mai mare de 25 mlU/ml). In acest caz, se recomanda efectuarea unui al doilea test dupa o perioada de 5-7 zile (de preferat la aceeasi ora ) pentru confirmarea rezultatului,si anume nivel FSH inca ridicat. 

Daca nivelul FSH ramane ridicat pe toata perioada ciclului menstrual,sunteti la premenopauza. Daca pe test nu apare nici o linie vizibila,nici macar in zona de control (C) 

ESTE UN REZULTAT INVALID ( testarea trebuie repetata).

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa