Test de ovulatie Femina, kit 3 buc

Test de ovulatie Femina, kit 3 buc

Test de ovulatie Femina, kit 3 bucati + 1 test sarcina gratis Test pentru depistarea ovulatiei - tip banda este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativa in urina a hormonului luteinizant ( LH ) ajuta la detectarea ovulatiei.Testul Chemtru TM One-Step LH detecteaza un nivel de 20ml U / ml LH in proba de urina.Precautii:Pentru a obtine rezultate corecte trebuie urmate cu strictete instructiunile de utilizare. Test de diaghostic in vitroNu il utilizati dupa data de expirareNu desigilati pachetul pana nu santeti pregatita de testare Testul va sta in pachet pana la utilizare.Nu il lasati la indemana copiilorPastrati-l in loc racoros, la o temperatura cuprinsa intre 4-30 CInainte de deschidere aduceti pachetul la temperatura camereiNu-l inghetatiSpalati-va ...

11,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de ovulatie Femina, kit 3 bucati + 1 test sarcina gratis

Test pentru depistarea ovulatiei - tip banda este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativa in urina a hormonului luteinizant ( LH ) ajuta la detectarea ovulatiei. 

Testul Chemtru TM One-Step LH detecteaza un nivel de 20ml U / ml LH in proba de urina. 

Precautii: Pentru a obtine rezultate corecte trebuie urmate cu strictete instructiunile de utilizare. Test de diaghostic in vitro Nu il utilizati dupa data de expirare Nu desigilati pachetul pana nu santeti pregatita de testare Testul va sta in pachet pana la utilizare.

Nu il lasati la indemana copiilor Pastrati-l in loc racoros, la o temperatura cuprinsa intre 4-30 C 

Inainte de deschidere aduceti pachetul la temperatura camerei Nu-l inghetati 

Spalati-va pe maini dupa testare

 Dupa utilizare aruncati testul la gunoi 

Mod de utilizare Test de ovulatie Femina:

Colectati urina intr-un vas curat, uscat si fara urme de detergenti si porniti imediat testarea. Scoateti testul din pachet si aruncati desicantul, care se afla tot in pachet, chiar inainte de testare. Introduceti testul banda in proba de urina, cu varful sagetii spre urina. Urina nu trebuie sa depaseasca linia MAX de sub sageata. 

Dupa cel putin 15 secunde scoteti testul din urina si asezati-l pe o suprafata plana neabsorbanta. Alternativ, testul poate fi lasat in urina,avand grija ca nivelul urinii sa nu depaseasca linia MAX Initial,puteti observa cum o culoare rosiatica migreaza de-a lungul benzii. Rezultatul va fi citit dupa 5 minute,dar nu va fi citit mai tarziu de 10 minute. 

Cum citim rezultatul : Negativ Linia de control ( " C " )apare in fereastra testului,dar linia Test nu este vizibila:Intensitatea culorii liniei Test ( " T " ) este mai slaba decat linia de control ( " C " ). 

Aceste rezultate inseamna ca in proba de urina concentratia LH este la nivelul " Liniei de baza " ( pre-ovulatie sau mai tarziu post - ovulatie ) Pozitiv Intensitatea culorii liniei Test ( " T " ) este la fel sau mai puternic decat linia de Control ( " C " ).

Rezultatul inseamna ca in proba de urina concentratia de LH este la nivelul " varfului (peak ) de LH "

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.