Test de Sarcina Barza tip caseta, detecteaza sarcina uterina sau extrauterina

Test de sarcina Barza tip caseta

Test de Sarcina. Barza tip caseta, detecteaza sarcina uterina sau extrauterina. SamDistribution.ro magazin online/distribuitor test de sarcina, Barza banda, caseta, stilou ( jet ) Prospect:Test de Sarcina- Barza tip caseta, detecteaza sarcina uterina sau extrauterina Gama de teste de sarcina- Barza Sunt singurele teste de pe piata romaneasca fabricate in SUA si aprobate F.D.A (Food and Drog Administration). Folosite de peste 3 milioane de femei in Romania. Teste rapide, performante si de calitate la standarde europene. Detecteaza sarcina uterina sau extra-uterina, cu 4 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, mai devreme decat orice alt test de sarcina.Testele de sarcina BARZA contin un reactiv pe baza de microsfere de AUR COLOIDALpentru o

9,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de Sarcina. Barza tip caseta, detecteaza sarcina uterina sau extrauterina

SamDistribution.ro magazin online/distribuitor test de sarcina, Barza banda, caseta, stilou ( jet )

Prospect:Test de Sarcina - Barza tip caseta,detecteaza sarcina uterina sau extrauterina. 

Gama de teste de sarcina - Barza

Sunt singurele teste de pe piata romaneasca fabricate in SUA si aprobate F.D.A 

(Food and Drog Administration).

Folosite de peste 3 milioane de femei in Romania.

Teste rapide, performante si de calitate la standarde europene. 

Detecteaza sarcina uterina sau extra-uterina, cu 4 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, mai devreme decat orice alt test de sarcina.

Testele de sarcina BARZA contin un reactiv pe baza de microsfere de AUR COLOIDAL pentru o acuratete a determinarii hCG- ului (hormon specific sarcinii) de 99,99%.

Comparativ cu alte teste de sarcina, tehnologia Aurului Coloidal asigura o senzitivitate mai ridicata si un timp de reactie mai scurt. 

Afisarea rezultatului se face intre 20 de secunde pentru un rezultat pozitiv si 3 minute pentru un rezultat negativ.

Sensibilitatea testelor BARZA este cu 20% mai mare decat a altor teste de sarcina.

Se pot face in orice moment al zilei !

Avantajele testelor de sarcina BARZA: relativ ieftine, usor de folosit oriunde.

Testele de sarcina iti dau un raspuns pe baza unei probe de urina, prin detectarea prezentei hormonului de sarcina, care apare in urina doar atunci cand esti gravida.

Rezultatul testelor de sarcina poate fi influentat de tratamentele hormonale.

Daca traiesti cu incertitudinea ca esti sau nu insarcinata,este momentul sa fii sigura!!! 

Testele de sarcina Barza sunt comercializate in farmacii sub 3 forme: Barza Strip (banda), Barza Card (caseta) si Barza Jet (stilou). 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa