Test de sarcina banda Barza

Test de sarcina banda Barza

Cauti test de sarcina? Test sarcina Barza, banda

Nu esti sigura daca vine barza sau nu ? Daca nu esti sigura ca ai ramas insarcinata si vrei sa afli daca sa te bucuri sau nu de venirea unui bebe mic, Sam Distribution va recomanda cu incredere, Testul de Sarcina - Barza De ce Test de Sarcina - Barza ? este un test banda, sigur, precis si ieftin pe care il puteti cumpara online la cel mai mic pret.la noi. De ce sa cumpar online teste de sarcina, ovulatie, menopauza de la Sam Distribution ?Aici un Test Barza, tip banda este 8.10 lei, iar un test de sarcina Barza lafarmacie apropie sau depaseste 10 lei. Probabil va intrebati ie prea ieftin, o fi test de sarcina fals ( contrafacut ) ? Sam Distribution este magazin depozit online, ce distribuie in farmacii si vinde online o ...

7,49 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cauti test de sarcina ? Test de sarcina Barza, banda

Nu esti sigura daca vine barza sau nu ? 

Daca nu esti sigura ca ai ramas insarcinata si vrei sa afli daca sa te bucuri sau nu de venirea unui bebe mic, Sam Distribution va recomanda cu incredere Testul de Sarcina - Barza.

De ce Test de Sarcina - Barza ?  este un test banda, sigur, precis si ieftin pe care il puteti cumpara online la cel mai mic pret.la noi. De ce sa cumpar online teste de sarcina, ovulatie, menopauza de la Sam Distribution ? 

Aici un Test de sarcina Barza, tip banda este 8.10 lei, iar un test de sarcina Barza la farmacie apropie sau depaseste 10 lei. Probabil va intrebati ie prea ieftin, o fi test de sarcina fals ( contrafacut ) ? 

Sam Distribution este magazin, depozit online, ce distribuie in farmacii si vinde online o gama diversificata de teste de sarcina, ovulatie sau menopauza, iar dumneavoastra va puteti bucura de aceleasi produse de calitate ca-n farmacii la preturi mici, astfel vrem sa va convingem ca Sam Distribution poate devenii partenerul dumneavoastra de incredere de unde puteti cumpara online produse naturiste, cosmetice, diverse consumabile medicale la preturi mici. 

Test de sarcina - Barza 

Testul Barza, este importat in Romania din anul 1995 si pana in prezent testele Barza, au fost utilizate de peste 9 milioane de femei din Romania, ajungand repede un test sigur, eficient si de incredere in randul femeilor de a afla daca este insarcinata sau nu de la prima zi de intarziere a ciclului menstrual.  

Dupa 20 de ani este cel mai cautat test de sarcina, ovulatie si menopauza fiind si singurele teste recomandate de Societatea de Obstretica si Ginecologie din Romania. 

Testele de sarcina Barza Ultrasensibil detecteaza un nivel foarte scazut de hCG in urina, de 10 mUI/ml astfel testul de sarcina Barza, depisteaza sarcina uterina sau extra-uterina cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual. 

Testele de Sarcina Barza, depisteaza rapid prezenta hormonului de sarcina (hCG) in urina inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, tot cu o precizie de peste 99% sunt singurele teste de sarcina produse in SUA si aprobate FDA. 

Toata gama de teste de sarcina Barza, detecteaza inclusiv sarcina extrauterina, avand o sensibilitate marita fata de orice test de sarcina si mai are avantajul ca acest test banda poate fi folosit la ori ce ora din zi sau din noapte Testul Barza Ultrasensibil.

Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu sunteti insarcinata si doua linii, daca sunteti insarcinata. 

Cu ajutorul Testului de sarcina Barza Ultrasensibil poate depistata si sarcina extrauterina. 

Precizia testului de sarcina Barza Ultrasensibil este mai mare de 99%.

Test de sarcina Barza - Mod de utilizare:

Colectati cativa ml de urina intr-un vas mic si curat. 

Testul se poate efectua in orice moment al zilei, dar este preferabila prima urina de dimineata. 

Test Sarcina - Barza instructiuni:

Introduceti banda pana la zona de absorbtie indicata cu MAX si mentineti-o scufundata timp de 10 sec.

Asezati banda pe o suprafata orizontala.

Citirea rezultatului se face intr-un interval de 3-5 minute.

Rezultatul Testului: 

Sunteti insarcinata daca pe banda test apar 2 linii roz si nu sunteti insarcinata daca pe banda test apare o linie roz. 

Testele de Sarcina Barza Gold, sunt comerzializate in farmacii sub 3 forme:test de sarcina Barza Strip ( banda ),  Barza Card ( caseta ) si Barza Jet ( stilou ). 

Producator: Biotech Atlantic USA

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa