Test de sarcina One step

Test de sarcina One step banda

Test de sarcina One step banda, Royal Distribution. Testul de sarcina tip banda One step este un test de sarcina sigur, eficient, rapid ce poate fi utilizat acasa. Test de sarcina One step banda mod de utilizare: Testul de sarcina va fi adus la temeratura camerei inainte de utilizare. Desigilati pachetul cand sunteti pregatita pentru testare. Scoateti testul din pachet si aruncati desicantul care se afla tot in pachet, chiar inainte de testare. Introduceti testul banda in proba de urina recoltata intr-un vas curat, cu varful sagetii spre urina. Aveti grija ca urina sa nu depaseasca linia MAX de sub sageata. Dupa cel putin 15 secunde scoateti testul de sarcina din urina si asezati-l pe o suprafata plana neabsorbanta. Asteptati pana apare o linie sau doua de culoare roz.In functie de c ...

1,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Test de sarcina One step banda, Royal Distribution

Testul de sarcina tip banda One step este un test de sarcina sigur,eficient,rapid ce poate fi utilizat acasa .

Test de sarcina One step banda mod de utilizare:

Testul de sarcina va fi adus la temeratura camerei inainte de utilizare. Desigilati pachetul cand sunteti pregatita pentru testare. Scoateti testul din pachet si aruncati desicantul care se afla tot in pachet,chiar inainte de testare. Introduceti testul banda in proba de urina recoltata intr-un vas curat,cu varful sagetii spre urina. 

Aveti grija ca urina sa nu depaseasca linia MAX de sub sageata. 

Dupa cel putin 15 secunde scoateti testul de sarcina din urina si asezati-l pe o suprafata plana neabsorbanta. Asteptati pana apare o linie sau doua de culoare roz. In functie de concentratia de hCG, REZULTATELE POZITIVE POT FI OBSERVATE MAI REPEDE DE 60 DE SECUNDE. 

Pentru a confirma un rezultat negativ trebuie sa asteptati 5 minute. Rezultatul nu va fi citit mai tarziu de 10 minute. 

Fisa tehnica

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa