Test de sarcina, Femina tip caseta

Test de sarcina, Femina tip caseta

Test de Sarcina Femina, test tip caseta | Consumabile Medicale online | SamDistribution.ro Compara preturi la oferta de produse naturiste diverse, test de sarcina, Femina tip caseta, consumablie medicale la magazin remedii naturiste SamDistribution.ro.( distribuitor consumabile medicale,teste de sarcina in farmacii, plafare, magazine online, oferte, promotii, preturi accesiblile la gama de produse mai sus enumerate )Test de sarcina Femina tip caseta prospect:Alege pentru tine testul cel mai sigur !Clue Femina este un test de sarcina tip caseta ieftin. Usor de utilizat Sigur dupa prima saptamana de la conceptie Eficient - se poate utiliza in orice perioada a zilei Rapid-Testul de sarcina FEMINA este concludent in mai putin de 5 minute.Test de sarcina Femina caseta

5,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de Sarcina Femina, test tip caseta

Compara preturi la oferta de produse naturiste diverse, test de sarcina, Femina tip caseta, consumablie medicale la magazin remedii naturiste SamDistribution.ro. (distribuitor consumabile medicale, teste de sarcina in farmacii, plafare, magazine online, oferte, promotii, preturi accesiblile la gama de produse mai sus enumerate ) 

Test de sarcina Femina tip caseta prospect: 

Alege pentru tine testul cel mai sigur ! 

Clue Femina este un test de sarcina tip caseta ieftin, 

Usor de utilizat:

  • Sigur dupa prima saptamana de la conceptie, -
  • Eficient - se poate utiliza in orice perioada a zilei, 
  • Rapid

Testul de sarcina FEMINA este concludent in mai putin de 5 minute. 

Test de sarcina Femina caseta -instructiuni de utilizare: 

  • -se aduce cutia cu testul sigilat la temperatura camerei, 
  • -se deschide pachetul inainte de utilizare si se scoate testul de sarcina tip banda, 
  • -se toarna trei picaturi de urina in fereastra speciala marcata cu S, utilizand pipeta, 
  • -rezultatul va fi citit dupa 5 minute, dar nu mai tarziu de 10 minute dupa cum urmeaza: 

Negativ (nu sunteti insarcinata) se observa aparitia unei singure linii roz in regiunea de control S. 

Pozitiv (sunteti insarcinata) in afara liniei de control C se mai observa aparitia a inca unei linii roz in regiunea de control T. 

Invalid - nu apare nico o linie in regiunea de control. 

Repeta testul cu un alt test de sarcina Clue Femina dupa 24 ore. 

Rezultatul obtinut trebuie corelat cu investigatiile clinice.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa