Minut,Test de menopauza Minut, menopauza, premenopauza

Minut,Test de menopauza Minut, menopauza, premenopauza

Test pentru depistarea menopauzei- Minut, prospect, compara preturi din magazine online Testul de menopauza -Minut, oferit de SamDistribution.ro la cel mai bun pret, Instructiuni de utilizare:Test menopauza - Minut Atentie:Testul de menopauza Minut, se poate efectua in orice moment al zilei: Usor, repede, ieftin si eficient. Deschideti plicul ce contine Testul de menopauza Minut intim rupand marginea indicata.Tineti capatul cu o mana si cu cealalta scoateti capacul testului pentru a expune zona absorbanta pentru urina.Dupa ce urina a fost colectate intr-un recipient curat,uscat ( este indicat un recipient urocultura) puneti pe zona absorbanta a testului cateva picaturi de urina ( pana se umezeste zona absorbanta) Mentineti testul indreptat in jos cateva secunde. Nu scuturati urina ramasa 

16,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test pentru depistarea menopauzei - Minut, prospect, compara preturi din magazine online

Instructiuni de utilizare: Test menopauza - Minut

Atentie:Testul de menopauza Minut, se poate efectua in orice moment al zilei: Usor, repede, ieftin si eficient. 

Deschideti plicul ce contine Testul de menopauza Minut intim rupand marginea indicata. 

Tineti capatul cu o mana si cu cealalta scoateti capacul testului pentru a expune zona absorbanta pentru urina. 

Dupa ce urina a fost colectata intr-un recipient curat, uscat (este indicat un recipient urocultura) puneti pe zona absorbanta a testului cateva picaturi de urina (pana se umezeste zona absorbanta). 

Mentineti testul indreptat in jos cateva secunde. Nu scuturati urina ramasa pe zona absorbanta.Puneti inapoi capacul testului. Interpretare test de menopauza Minut: 

Daca au aparut doua linii roz intens de aceeasi intensitate in dreptul literelor T si C ale ferestrei testului sau intensitatea liniei din dreptul literei T este mai intensa decat cea de la litera C, sunteti la menopauza. 

Daca a aparut o linie roz intens in dreptul literei C a ferestrei testului, nu sunteti la menopauza. 

Daca nu a aparut o linie roz intens in dreptul literelor T sau C, testul este invalid sau nu au fost respectate conditiile de testare. Testarea trebuie repetata dupa 24 de ore. Atentie: Nu deschideti plicul inainte de a fi pregatita sa-l folositi. 

Pastrati testul la temperature camerei. Nu folositi testul dupa data expirarii. Nu refolositi testul.(test de unica folosinta ).Testul se poate efectua in orice moment al zilei. 

Prezentare: Test de menopauza in interiorul cutiei contine:testul de menopauza insotit de prospect ( instructiuni de utilizare). 

Compara preturi din magazine online:Test menopauza - Minut,si vei observa ca SamDistribution.ro are cel mai bun pret.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.