Test rapid de menopauza, Barza caseta

Test rapid de menopauza, Barza caseta

BARZA,Test rapid de menopauza tip card (caseta) BarzaAfla cat costa un test barza la Samdistribution.ro !La Samdistribution.ro poti comanda teste online Barza la pret de distribuitor,fie test de sarcina,ovulatie,menopauza Barza tip banda,caseta,stilou (jet) va oferim toata gama de teste Barza,Veneris la preturi mici ( pret de distribuitor ).Sam, Distribuitor de test de sarcina Barza,Femina,Minut in farmacii,plafare,magazine online cu specific naturist,clinici si cabinete ginecologice la preturi negociabile.Test de menopauza Barza tip caseta 25 mlUTestul barza este un test RECOMANDAT DE SOCIETATEA DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE de peste 20de ani in Romania,testele Barza sunt alaturi de tine, in cele mai speciale momente oferindu-ti garantia rezultatului rapid cu o precizie de > 99% ...

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

BARZA, Test rapid de menopauza tip card (caseta) Barza

Afla cat costa un test barza la Samdistribution.ro !

La Samdistribution.ro poti comanda teste online Barza la pret de distribuitor,fie test de sarcina,ovulatie,menopauza Barza tip banda,caseta,stilou (jet) va oferim toata gama de teste Barza,Veneris la preturi mici ( pret de distribuitor ). Sam, Distribuitor de test de sarcina Barza,Femina,Minut in farmacii,plafare,magazine online cu specific naturist,clinici si cabinete ginecologice la preturi negociabile. 

Test de menopauza Barza tip caseta 25 mlU Testul barza este un test RECOMANDAT DE SOCIETATEA DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE de peste 20 de ani in Romania,testele Barza sunt alaturi de tine, in cele mai speciale momente oferindu-ti garantia rezultatului rapid cu o precizie de > 99% si se poate efectua in orice moment al zilei. 

Testul de menopauza Barza card determina nivelul FSH-ului (hormon de stimulare foliculara) din urina la un nivel de peste 25 mIU/ml, cu o precizie de 99,99%. Daca nivelul este peste valorile normale, atunci testul indica instalarea perimenopauzei (premenopauza) sau a menopauzei. 

Prezentare: cutia contine 1 test Barza tip card ( caseta),instructiuni de utilizare,pliculet desicant. 

Producator: Humanitas Co.Ltd

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa