Test Veneris de Gardnerella Vaginalis (vaginita bacteriana)

Veneris Test pentru depistarea infectiei cu Gardnerella Vaginalis Vaginita

Veneris Test pentru depistarea infectiei cu Gardnerella Vaginalis ( Vaginita ) Utilizare Test VaginitaVeneris Test pentru Vaginita bacteriana, este un test rapid care detecteaza bacteriile Gardnerella vaginalis in urina si poate fi folosit cu usurinta la domiciliu atat de catre femei, cat si de catre barbati. Kitul ( cutia ) conntine:Caseta de testare si un plic cu desicant. O pipeta. Un colector de urina. O eprubeta cu 0.5ml de solutie tampon.Vaginita bacteriana este caracterizata prin substituirea florei vaginale, dominate in mod normal de lactobacili, cu o flora complexa si abundenta de bacterii care se gasesc in mod normal in vagin. Gardnerella Vaginalis este cea mai frecventa cauza de vaginita bacteriana la persoanele mature si active sexual. Simptomele constau in secretii ...

29,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Veneris Test pentru depistarea infectiei cu Gardnerella Vaginalis (Vaginita)

Utilizare Test Vaginita

Veneris Test pentru Vaginita bacteriana, este un test rapid care detecteaza bacteriile Gardnerella vaginalis in urina si poate fi folosit cu usurinta la domiciliu atat de catre femei, cat si de catre barbati.

Kitul ( cutia ) conntine: Caseta de testare si un plic cu desicant. O pipeta. Un colector de urina. O eprubeta cu 0.5ml de solutie tampon.

Vaginita bacteriana este caracterizata prin substituirea florei vaginale, dominate in mod normal de lactobacili, cu o flora complexa si abundenta de bacterii care se gasesc in mod normal in vagin. Gardnerella Vaginalis este cea mai frecventa cauza de vaginita bacteriana la persoanele mature si active sexual. Simptomele constau in secretii abundente, cu miros neplacut, omogene, de culoare gri-alb. Bacteriile sunt, de asemenea, prezente la femeile fara infectii transmisibile sexual anterioare si de multe ori nu prezinta nici un simptom. Gardnerella vaginalis este o infectie bacteriana vaginala comuna care afecteaza trei din patru femei,cel putin o data in viata si, de obicei, insoteste fie candidoza, trichomoniaza sau infectii ale tractului urinar. Barbatii pot fi infectati prin contact sexual si pot, de asemenea, transmite partenerilor infectia. Test Vaginita - Instructiuni utilizare

- Colectati urina

- Deschideti capacul mov al eprubetei

- Extrageti cu pipeta o parte de urina din colector

- Introduceti 3-4 picaturi de urina in eprubeta

- Inchideti capacul eprubetei si amestecati timp de 5-6 secunde

- Scoateti caseta de testare din plicul sau. Nu folositi caseta de testare daca plicul a fost deschis de mai mult de o ora.

- Rupeti varful capacului mov al eprubetei

- Aplicati 3-4 picaturi in regiunea S a casetei de testare

- Asteptati timp de 15 minute afisarea rezultatului 

Test Vaginita Precizie:98,62% Producator: Veneris

Fisa tehnica

Veneris

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.