Test Veneris 3 in 1 pentru Candida, Gardnerella, Trichomonas

Test Veneris 3 in 1, Candida, Trichomonas, Gardnerella

Test Veneris 3 in 1, Candida, Trichomonas, GardnerellaTestele Veneris depisteaza rapid si sigur cele mai fregvente infectii genitale,Candida Albicans,,Gardnerella Vaginalis,Trichomonas Vaginalis,boli cu transmitere sexuala.Indicatii:Testul 3in1 pentru depistarea infectiilor cu Candida Albicans, Gardnerella Vaginalis,Trichomonas Vaginalis, este un test rapid pentru femei si barbati (Unisex ) cu o precizie de 98,4% include o caseta cu 3 benzi de testare pentru proteinele secretate de CA, TV si GV prin testarea antigenului din urina. Infectiile transmisibile sexual sunt printre cele mai comune cauze de boala din lume si au consecinte majore din punct de vedere al sanatatii. Intarzierea diagnosticului si tratamentului in stadiile incipiente poate duce la complicatii serioase cum ar f ...

60,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test Veneris 3 in 1 pentru Candida, Gardnerella, Trichomonas

Testele Veneris depisteaza rapid si sigur cele mai fregvente infectii genitale,Candida Albicans, Gardnerella Vaginalis, Trichomonas Vaginalis, boli cu transmitere sexuala.

Indicatii: Testul 3in1 pentru depistarea infectiilor cu Candida Albicans, Gardnerella Vaginalis,Trichomonas Vaginalis, este un test rapid pentru femei si barbati (Unisex ) cu o precizie de 98,4% include o caseta cu 3 benzi de testare pentru proteinele secretate de CA, TV si GV prin testarea antigenului din urina. Infectiile transmisibile sexual sunt printre cele mai comune cauze de boala din lume si au consecinte majore din punct de vedere al sanatatii. Intarzierea diagnosticului si tratamentului in stadiile incipiente poate duce la complicatii serioase cum ar fi infertilitatea, pierderile de sarcina, sarcina ectopica, cancer anogenital, nastere prematura precum si infectii neonatale si infantile. Vaginita bacteriana(VB) este caracterizata printr-o inlocuire a florei vaginale, in mod normal dominata de lactobacili, cu o flora abundenta si complexa de bacterii care se gasesc in vagin. Secretiile vaginale abundente ,cu miros neplacut sunt, de obicei, simptome ale infectiei cu Gardnerella Vaginalis(GV).

Infectia cu Candida Albicans(CA) apare atunci cand exista o dezvoltare excesiva a acestei ciuperci in flora vaginala. Simptomele sunt:secretii vaginale groase, cu miros neplacut, cu aspect granular si mancarimi ale vulvei, la femei, si in zona preputului la barbati.

Trichomonas Vaginalis (TV) este un protozoar transmisibil sexual. Un pacient cu tricomoniaza are secretii vaginale abundente, spumoase, de culoare galben verzuie, iritatie si dureri ale vulvei, perineului si coapselor, dureri in timpul actului sexual si usturime in timpul urinarii. Vaginita bacteriana, candidoza si tricomoniaza sunt responsabile pentru 90% din cazurile de infectie vaginala.

Principiul testului

Testul 3in1 pentru CA/GV/TV include o caseta cu 3 benzi de testare pentru proteinele secretate de CA, TV si GV prin testarea antigenului din urina.

Fiecare banda a casetei include: un tampon conjugat de culoare rosie care contine aur coloidal in contact cu fiecare element de testare a proteinelor secretate de anticorpi; Membrana de nitroceluloza care contine o linie de test (linia T) si o linie de control (C). Linia T este acoperita cu anticorpii elementelor fiecarui test iar linia C este acoperita cu anticorpul secundar la conjugarea aurului coloidal cu anticorpii. Cand antigenul pacientului la fiecare element de testare este prezent in specimen, linia T va deveni de culoare rosu/violet. Daca antigenul elementelor de testare de mai sus este prezent sub nivelul detectabil, linia T nu se va colora. Linia C ar trebui sa apara apara mereu ca o banda de culoare rosu/violet, indiferent de prezenta proteinei secretate de antigen a fiecarui element de testare. Linia C serveste ca un control calitativ intern al sistemului de testare pentru a indica faptul ca un volum adecvat de proba a fost aplicat si a avut loc curgerea.

Precizie:

Candida albicans-specificitate 98.4%; senzitivitate 95.5%;

Trichomonas vaginalis-specificitate 99%; senzitivitate 100%;

Gardnerella vaginalis -specificitate 98.4%; senzitivitate 95.5%;

Instructiuni de utilizare a testului Veneris test 3in1 pentru Candida Albicans/Trichomonas 

- Colectati urina

- Deschideti capacul mov al eprubetei

- Extrageti cu pipeta o parte de urina din colector

- Introduceti 6-8 picaturi de urina in eprubeta

- Inchideti capacul eprubetei si amestecati 5-6 sec

- Scoateti caseta de testare din plicul sau. Nu folositi caseta de testare daca plicul a fost deschis de mai mult de o ora

- Rupeti capacul tubului mov al eprubetei

- Aplicati 3-4 picaturi in fiecare casuta din regiunea S a casetei de testare

- Asteptati timp de 15 minute afisarea rezultatului 

Rezultat negativ (nu sunteti infectat): o singura linie rosie/violet a aparut in zona de control (C) si nici o linie nu a aparut in zona de test (T).

Rezultat pozitiv (sunteti infectat): doua linii rosii/violet au aparut, una in zona de control (C) si cealalta in zona de testare (T). Intensitatea culorii liniei aparute in zona de testare (T) poate varia in functie de gradul de infectare.

Invalid: daca nici o linie nu a aparut in zona de control (C) sau in zona de testare (T), sau numai o linie a aparut in zona de testare (T), testul este invalid. Repetati testarea cu un nou test. Prezentare:kitul ( cutia ) contine :

- o caseta de testare cu trei benzi ;

- pipeta;

- colector urina;

- o eprubeta (cu capac mov) cu 0.5ml de solutie tampon (solutia contine 0.01%Tri-saline, 0.05%Sodium Azide, 0.1% Tween-20 detergent.PH 7.5.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.