Test Veneris de infectie urinara

Test Veneris de infectie urinara

Veneris-Test de Ph depisteaza infectiile urinare la femei si barbati Veneris este unica gama din Romania de teste rapide ce depisteaza boli si infectii cu transmitere sexuala. Veneris Test infectie urinara utilizareDepisteaza infectiile urinare cu ajutorul testului rapid Veneris Cu ajutorul testului de Infectie urinara Veneris care este un test UNISEX, pentru ia si el, care se poate face in intimitatea caminului tau, cu o precizie de peste 99 % poate fi depistata infectia tractului urinar inferior si superior prin masurarea celor patru parametri semnificativi in urina: leucocite, nitriti, proteine si sange (eritrocite si hemoglobina). Daca rezultatul testului este pozitiv pentru oricare dintre parametrii de mai sus, sunt necesare confirmarea cu cel de-al doilea test din cutie ...

15,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Test Veneris de infectie urinara

Veneris este unica gama din Romania de teste rapide ce depisteaza boli si infectii cu transmitere sexuala. Veneris Test infectie urinara utilizare

Depisteaza infectiile urinare cu ajutorul testului rapid Veneris Cu ajutorul testului de Infectie urinara Veneris care este un test UNISEX, pentru ia si el, care se poate face in intimitatea caminului tau, cu o precizie de peste 99 % poate fi depistata infectia tractului urinar inferior si superior prin masurarea celor patru parametri semnificativi in urina: leucocite, nitriti, proteine si sange (eritrocite si hemoglobina). Daca rezultatul testului este pozitiv pentru oricare dintre parametrii de mai sus, sunt necesare confirmarea cu cel de-al doilea test din cutie si consultarea medicului pentru tratament. 

Infectia tractului urinar (ITU) este o infectie bacteriana care afecteaza vezica urinara, rinichii, ureterul sau uretra care alcatuiesc tractul urinar.

In cele mai multe cazuri ITU sunt cauzate de bacteriile din intestinul gros ce patrund in uretra si ajung in tractul urinar, respectiv la vezica si rinichi.

Infectiile tractului urinar sunt printre cele mai comune infectii bacteriene ale organismului.

Oricine, la orice varsta poate avea o ITU, dar cele mai afectate sunt femeile datorita uretrei scurte care favorizeaza patrunderea bacteriilor, mai ales in timpul actului sexual.

Daca este afectata uretra, cele mai frecvente simptome sunt: durerea sau arsuri in timpul urinarii, nevoia de a urina frecvent, urina tulbure si cu miros neplacut.

In cazul in care este afectata partea superioara a tractului urinar (rinichii), pot aparea, pe langa cele mentionate, simptome de durere in partea de jos a spatelui, frisoane si febra, greata si varsaturi.

Datorita uretrei scurte, femeile sunt cele ma afectate de infectiile urinare, aproximativ 50% sunt purtatoare cel putin o data-n viata. Pe de cealalta parte, barbatii tineri pot dezvolta o infectie urinara foarte rar, insa la cei trecuti de 45-50 de ani, datorita afectiunilor specifice prostatei, este intalnita mai des.

Prezentare: Cutia contine: Doua teste de tip banda, ambalate individual. Precizie 99%

Pentru efectuarea testului de infectii urinare mai aveti nevoie de un recipient curat si uscat pentru colectarea probei de urina si de un ceas. Recipientul pentru colectarea urinei ( recipient urocultura 60 ml, 120 ml ) il gasiti tot la SamDistribution.ro 

Veneris- Kit pentru autotestare, tip banda 

Fisa tehnica

Veneris

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.