Micovag Plus Crema Vaginala

Micovag Plus Crema Vaginala, 30 g

Prospect: Micovag Plus Crema Vaginala cu efect de catifelare și relaxare, echilibreaza si normalizeaza pH-ul in zona vaginala, tratează infecțiile vaginale.

57,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Micovag Plus Crema Vaginala, 30 g 8032595871132 NaturPharma la pret bun.

Micovag Plus este o cremă vaginală cu acțiune rapidă, reechilibratoare, liniștitoare, emolientă, concepută pentru tratamentul concomitent al infecțiilor fungice intime (candidoză).

Produsul favorizează creșterea lactobacililor în mediul vaginal, echilibrând și normalizând astfel pH-ul vaginal și oferind un mediu nefavorabil pentru colonizarea microorganismelor patogene. Datorită efectului său emolient și calmant, crema ameliorează rapid senzația de mâncărime și arsură care însoțește de obicei ciupercile intime. 

Este recomandata pentru tratamentul adjuvant al micozelor vaginale. Produsul echilibrează și normalizează cu succes pH-ul în zona vaginală, prevenind astfel colonizarea agenților patogeni. 

Are, de asemenea, un efect de catifelare și relaxare. De asemenea, reduce disconfortul cauzat de mancarime si/sau arsura. Nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care încearcă să rămână însărcinate. Produsul nu lasa urme grase si nu pateaza hainele. Fara parfum.

Tratamentul adjuvant cu Micovag Plus este recomandat pentru:

 • Micoze vulvovaginale
 • Micoze foarte rezistente
 • Micoze adesea recurente
 • Vulvita candida
 • Balanita candida
 • Infecții ale labiilor și zonelor adiacente
 • Inflamația glandului și a preputului penisului cauzată de ciuperci intime
 • Infecții cu Candida și infecții fungice non-albicans din cauza a două ingrediente antifungice
 • Vaginoză mixtă (de tip fungic și bacterian) datorită prezenței ingredientelor antifungice și antibacteriene

Compoziţie:

Apă, stearat de gliceril, stearat PEG 100, acid boric , alcool stearilic celită, esteri ai acizilor grași, ciclopentasiloxan, stearina vegetală, digluconat de clorhexidină , clotrimazol , ulei de silicon, trietanolamină, sare disodica a acidului carbomeric , EDTA

Instructiuni de aplicare:

 1. Crema vaginala Micovag Plus este inodora, nu lasa pete grase si nu pateaza lenjeria. Asigurați-vă că vă spălați și uscați bine mâinile înainte de utilizare.
 2. Găuriți tubul folosind vârful prevăzut al capacului. Înșurubați aplicatorul de unică folosință pe gâtul tubului.
 3. Strângeți tubul în partea de jos pentru a umple întregul aplicator până la linia de oprire.
 4. Deșurubați aplicatorul și introduceți-l cu grijă în vagin. Apăsați pistonul până când conținutul aplicatorului este complet golit. Pentru o aplicare mai ușoară, vă puteți întinde pe loc. Aruncați aplicatorul după utilizare.

Ambalare: 1 tub de 30 g cu 6 aplicatoare de unica folosinta

Fisa tehnica

8032595871132

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.