Cicatridina ovule

Cicatridina ovule vaginale, 10bucati

Cicatridina ovule - se folosesc in urmatoarele cazuri asociate cu disconfort vaginal: In tulburari hormonale - menopauza si postmenopauza, tulburari menstruale, sarcina si alaptare. În intervențiile chirurgicale ale colului uterin și vaginului, inclusiv cele legate de naștere.

57,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Comanda Cicatridina ovule vaginale la cel mai bun pret!

Cicatridina ovule cu acid hialuronic sunt o îngrijire completă pentru sănătatea ta intima în caz de uscăciune vaginală, arsuri, mâncărime și disconfort în zona delicată a vaginului. 

Produsul este gandit pentru a păstra și restabili sănătatea și umiditatea vaginului. Ovulele Cicatridina sunt produse de Farma Derma, Italia – o companie europeană lider de produse ginecologice.

Indicatii de utilizare pentru Cicatridina:

 • în uscăciune vaginală, arsuri, mâncărime și disconfort;
 • pentru un act sexual complet și fără probleme;
 • în toate afectiunile care perturbă ecosistemul normal al vaginului;
 • în menopauză și postmenopauză;
 • pentru vindecare rapida după naștere;
 • în radioterapie în tratamentul colului uterin și al endometrului.

Ovulele Cicatridina au o compoziție patentată unică și un triplu mecanism de acțiune:

 • Hidratează vaginul;
 • Protejează împotriva infecțiilor;
 • Restabilesc funcționarea normala a mucoasei și a peretelui vaginal.

Protecție naturală pentru vagin

Cicatridina ovule este un produs sigur și inofensiv care se dizolvă foarte repede și învăluie întregul perete vaginal cu un strat nou, ce hidrateaza și protejeaza simultan împotriva diferitelor infecții.

Produsul conține cantitatea optima de acid hialuronic. Acidul hialuronic este esential pentru începerea procesului de recuperare și vindecare a peretelui vaginal. Acidul hialuronic marchează începutul construcției tuturor straturilor mucoasei vaginale, asigurând menținerea parametrilor fiziologici normali.

Pentru viața sexuală

Igiena intimă este o parte integrantă a îngrijirii sănătății sexuale. Acțiunea lubrifiantă este recomandată pentru actul sexual, deoarece frecarea și deteriorarea mucoasei reprezinta o „poartă de acces” pentru microorganismele care provoacă infecții – atât la femeie, cât și la barbati.

Utilizare profilactică

Utilizarea profilactică a „ovulelor” crește semnificativ protecția împotriva infecțiilor și asigură un mediu intim sănătos. Utilizarea lor menține ecosistemul normal al vaginului.

Compozitie (1 ovul):

 • Sare de sodiu a acidului hialuronic-5 mg
 • Centella asiatică, extract de ulei-60 mg
 • Gălbenele, extract de ulei-60 mg
 • Aloe vera, extract uleios-60 mg
 • Arbore de ceai, ulei esențial-2 mg

Cum se utilizează:

Preventie: folosiți ovule Cicatridina 1 dată seara timp de 10 zile, de cel puțin 2 ori pe an.

Pentru durere, uscăciune și disconfort în timpul actului sexual: introduceți un ovul în vagin cu jumătate de oră înainte de actul sexual. Se va dizolva rapid, va hidrata vaginul și va oferi o experiență completă și fără probleme.

În timpul premenopauzei și menopauzei: utilizați 1 ovul în fiecare zi seara în primele 10 zile (1 pachet), apoi la două zile 1 ovul în următoarele 20 de zile (1 pachet). 

Acțiunea va continua în următoarele 1-2 luni, după care, în funcție de profilul tău individual de estrogen, poate fi necesar să-l folosești din nou.

 Prezentare: 10 ovule vaginale

8032595870371

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.