Test Veneris de Candida Albicans (candidoza)

Test Veneris de Candida Albicans (candidoza), 1 buc

Veneris este un test rapid care detecteaza infectia cu Candida, este un produs UNISEX ce poate fi folosit de el si ea. Candida Albicans este o ciuperca care traieste aproape peste tot, inclusiv in corpul uman. Infectia cu Candida Albicans este cunoscuta si sub denumirea de candidoza, candidoza vulvovaginala, vaginita candidozica sau infectie vaginala.

29,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Veneris test rapid de Candida Albicans (candidoza)

Testul Veneris pentru Candida Albicans este un test rapid care detecteaza ciuperca in urina si poate fi folosit cu usurinta acasa atat de catre femei cat si de catre barbati. Este un dispozitiv medical de diagnosticare in vitro. Nu este pentru uz intern. Precizie: 98.4%; sensibilitate 95.5%.

Candida Albicans este o ciuperca care traieste aproape peste tot, inclusiv in corpul uman. De obicei, sistemul imunitar tine sub control dezvoltarea excesiva a ciupercii. Infectia cu Candida Albicans este cunoscuta si sub denumirea de candidoza, candidoza vulvovaginala, vaginita candidozica sau infectie vaginala. In 80-90% din cazuri, candidoza vulvovaginala este cauzata de o dezvoltare excesiva a ciupercii Candidaa Albicans. De obicei, infectiile cu Candida pot fi eliminate cu un tratament de scurta durata cu medicamente antifungice. Cu toate acestea, la persoanele cu SIDA sau alte boli care slabesc sistemul imunitar, infectiile cu Candida pot fi dificil de tratat si pot reveni dupa tratament. La persoanele cu un sistem imunitar slabit, candidoza poate pune viata in pericol in cazul in care trece in sange si se raspandeste la organele vitale. Instructiuni de efectuare a testului

Sfaturi si mod de utilizare

Colectati urina

Deschideti capacul mov al eprubetei

Extrageti cu pipeta o parte de urina din colector

Introduceti 3-4 picaturi de urina in eprubeta

Inchideti capacul eprubetei si amestecati timp de 5-6 secunde

Scoateti caseta de testare din plicul sau. Nu folositi caseta de testare daca plicul a fost deschis de mai mult de o ora

Rupeti varful capacului mov al eprubetei

Aplicati 3-4 picaturi in regiunea S a casetei de testare

Asteptati timp de 15 minute afisarea rezultatului

Prezentare: kitul contine

caseta de testare cu desicant ambalata individuala;

pipeta

colector de urina

o eprubeta (cu capac mov) care contine 0.5ml de solutie tampon (aceasta contine 0.01%Tri-saline, 0.05%Sodium Azide, 0.1%Tween-20 detergent.PH 7.5) 

Producator

Veneris

Fisa tehnica

Veneris

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.