Test de Sarcina Minut, Tip Banda, 4 mm, bulk

Test de Sarcina Minut, Tip Banda, 4 mm, bulk

Test de Sarcina Minut,Tip Banda, 4mm, bulkTest de sarcina banda, 4mm, bulk-Minut la 10 teste de sarcina + 1 test de sarcina gratisFie ca vrei sa concepi un bebelus sau sa aflii daca esti insarcinata, poti folosi teste de sarcina Minut. Testele sunt disponibile in 3 variante: tip banda, tip caseta si tip stilou si au o precizie de 99,9% in depistarea sarcinii.Test de sarcina Minut, este un test performant, de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina. Hormonul hCG este secretat de tesutul placentar in timpul sarcinii si este excretat in urina dupa aproximativ 20 de zile de la ultima menstruatie.Nivelul hCG din urina creste rapid, putand fi detectat dupa 7 zile de la concepere, concentratia lui continuand sa creasca pana la ...

2,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Test de Sarcina Minut, Tip Banda, 4mm, bulk

Test de sarcina banda, 4mm, bulk-Minut la 10 teste de sarcina + 1 test de sarcina gratis

Fie ca vrei sa concepi un bebelus sau sa aflii daca esti insarcinata, poti folosi teste de sarcina Minut. Testele sunt disponibile in 3 variante: tip banda, tip caseta si tip stilou si au o precizie de 99,9% in depistarea sarcinii. Test de sarcina Minut, este un test performant, de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina. Hormonul hCG este secretat de tesutul placentar in timpul sarcinii si este excretat in urina dupa aproximativ 20 de zile de la ultima menstruatie. Nivelul hCG din urina creste rapid, putand fi detectat dupa 7 zile de la concepere, concentratia lui continuand sa creasca pana la 100 ml U/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, atingand valori maxime de pana la 200.000 m U/ml dupa 10 - 12 saptamani. Prezenta hormonului hCG in urina dupa scurt timp de la conceperea si cresterea sa rapida in concentratie o face sa fie un indicator ideal pentru detectarea si confirmarea timpurie a sarcinii. 

Acest test rapid de diagnosticare a sarcinii detecteaza prezenta hCG in probele de urina, calitativ, la concentratii mici de numai 20ml U/ml in mai putin de 5 minute, in orice perioada a zilei. Cea mai mare concentratie a hormonului hCG poate fi detectata intr-o proba de urina colectata dimineata. Reactivul pentru depistarea sarcinii este pe suport de 4mm. Rezultatul testelor de diagnostic trebuie corelate cu un control la medicul de specialitate. 

Mod de utilizare test de sarcina tip banda (4mm - bulk) Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat. Introdu testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare, timp de 15-20 secunde, apoi aseza-l pe o suprafata plana si uscata. Citeste rezultatul dupa 5 minute dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute. Testul poate fi facut in orice perioada a zilei. Daca rezultatul este invalid, repeta testul dupa 24 de ore. Nu desface testul inainte de a-l folosi. Nu-l lasa la indemana copiilor. Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual. Acest test poate detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate. 

Precautii speciale: Nu desface testul inainte de a-l folosi! Nu lasa la indemana copiilor! A se pastra la temperatura camerei (+18 +30° C). Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare 

La 10 Teste cumparate primiti +1Test de sarcina gratis 

Gama teste de sarcina si ovulatie, menopauza Minut Pentru Farmacii: 1.35 lei cu Tva 10+1 gratis