Teste de ovulatie Barza 5 buc 1 test sarcina Barza strip gratis

Teste de ovulatie Barza, 5 buc + 1 test sarcina Barza strip gratis

Teste de ovulatie Barza 5 buc +1 test de sarcina Barza strip gratis Descriere: Teste de ovulatie Barza 5 buc +1 test de sarcina Barza strip Test determinarea concentratiei de LH, in urina-test de ovulatie Barza-Fertilitate Testul de ovulatie din Familia Barza, va ajuta sa determinati cu maxima precizie perioada dumneavoastra fertila.Inainte de folosire cititi cu atentie prospectul Aici gasiti :Gama de teste de sarcina, ovulatie, menopauza din Familia Barza. Testul de ovulatie Barza tip banda este un test rapid,usor de facut acasa,corespunde intocmai standardelor certificate C.E Testul determina concentratia de LH (hormonul luteinizare) in urina. Datorita acestor informatii rezultate din efectuarea testului femeile pot sti cu exactitate care este perioada in care sansele de a ramane insarc

16,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Teste de ovulatie Barza 5 buc +1 test de sarcina Barza strip gratis

Descriere: Teste de ovulatie Barza 5 buc +1 test de sarcina Barza strip

Test pentru determinarea concentratiei de LH, in urina-test de ovulatie Barza - Fertilitate.

Testul de ovulatie din Familia Barza, va ajuta sa determinati cu maxima precizie perioada dumneavoastra fertila.

Inainte de folosire cititi cu atentie prospectul.

Aici gasiti: Gama de teste de sarcina,ovulatie,menopauza din Familia Barza.

Testul de ovulatie Barza tip banda este un test rapid, usor de facut acasa, corespunde intocmai standardelor certificate C.E

Testul determina concentratia de LH (hormonul luteinizare) in urina. 

Datorita acestor informatii rezultate din efectuarea testului femeile pot sti cu exactitate care este perioada in care sansele de a ramane insarcinata sunt maxime.

Testul de ovulatie Barza are o senzivitate de 25 mlU/ si o precizie de peste 99,9% .

Testul de ovulatie Barza tip banda poate fi facut in orice moment al zilei iar rezultatul poate fi citit in doar cateva minute.

Pachetul contine: 5 teste tip banda-instructiuni de utilizare + 1 test de sarcina Barza strip gratis (cadou).

Gama de teste de sarcina,ovulatie si menopauza o distribuim in farmacii,plafare,magazine specializate la preturi mici. 

Comanda: Teste de ovulatie Barza 5 buc + 1 test de sarcina Barza strip 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa