Barza - Test de menopauza caseta (card)

Test de menopauza, Barza caseta (card)

Barza, Test de menopauza caseta (card) iTestul pentru depistarea menopauzei Barza Card se adreseaza femeilor care au avut recent ciclu menstrual neregulat,bufee de caldura,insomnii,apetit sexual scazut,stari de iritatie, tulburari de memorie, uscaciune vaginala recomandam sa faceti un test de menopauza Barza, pentru depistarea menopauzei, deoarece, acestea sunt simptome ale menopauzei. Aici gasiti Teste pentru depistarea menopauzei Barza Card, la cele mai mici preturi.Primul test de Menopauza din Romania!Ce faci daca semnele pe care le crezi a fi o sarcina sunt, de fapt, simptomele unei menopauze precoce? Testul BARZA ADIO este o alternativa mai ieftina si mai confortabila de diagnosticare a simptomelor perimenopauzei si menopauzei, in comparatie cu analizele de sange sau ecografia end

17,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Barza, Test de menopauza card (caseta)

Testul de menopauza Barza, poate fi utilizat acasa pentru depistarea menopauzei. Barza, este un test de menopauza care se adreseaza femeilor care au avut recent ciclu menstrual neregulat, bufee de caldura, insomnii, apetit sexual scazut, stari de iritatie, tulburari de memorie, uscaciune vaginala.

Daca va confruntati cu unele din simptomele menopauzei enumerate mai sus, este recomandat sa faceti un test de menopauza Barza, pentru depistarea menopauzei, deoarece, acestea sunt simptome create de instalarea menopauzei. 

Aici gasiti Teste pentru depistarea menopauzei Barza Card, la cele mai mici preturi. 

Barza este primul test de Menopauza din Romania! 

Ce faci daca semnele pe care le crezi a fi o sarcina sunt, de fapt, simptomele unei menopauze precoce? 

Testul BARZA, este un test de menopauza care se poate utiliza acasa, fiind o alternativa mai ieftina si mai confortabila de diagnosticare a simptomelor perimenopauzei si menopauzei, in comparatie cu analizele de sange sau ecografia endovaginala. Testul Barza pentru menopauza este recomandat femeilor care au avut recent cicluri neregulate, bufee de caldura, insomnii, apetit sexual scazut,oboseala, stari de iritatie.

Are o acuratete mare, este usor de folosit si rapid.

Aveti nevoie doar de 5 minute sa faceti testul! Detecteaza hormonul specific menopauzei (FSH) din urina la un nivel de peste 25 mIU/ml cu o precizie de 99,99%.

Menopauza diagnosticata la timp permite adoptarea unui stil de viata sanatos si evitarea problemelor specifice: osteoporoza, cresterea in greutate, bolile de inima. 

Aici gasiti toata gama de teste de sarcina, teste de ovulatie si teste de menopauza Barza, Minut, la preturi mici de depozit 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa