Teste de Sarcina Minut Tip Stilou

Teste de Sarcina Minut Tip Stilou

Prospect Teste de sarcina Minut tip stilou este un test performant de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG este un test de sarcina rapid si sigur

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Teste de Sarcina Minut Tip Stilou

Descriere: Test de Sarcina Minut Tip StilouFie ca vrei sa concepi un bebelus sau sa aflii daca esti insarcinata, poti folosi testele de sarcina Minut. Testele sunt disponibile in 3 variante: tip banda, tip caseta si tip stilou si au o precizie de 99,9% in depistarea sarcinii.

Prospect - Test de Sarcina Minut Tip Stilou:

este un test performant, de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina. Hormonul hCG este secretat de tesutul placentar in timpul sarcinii si este excretat in urina dupa aproximativ 20 de zile de la ultima menstruatie.

Nivelul hCG din urina creste rapid, putand fi detectat dupa 7 zile de la concepere, concentratia lui continuand sa creasca pana la 100 ml U/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, atingand valori maxime de pana la 200.000 m U/ml dupa 10 - 12 saptamani. Prezenta hormonului hCG in urina dupa scurt timp de la conceperea si cresterea sa rapida in concentratie o face sa fie un indicator ideal pentru detectarea si confirmarea timpurie a sarcinii.

Acest test rapid de diagnosticare a sarcinii detecteaza prezenta hCG in probele de urina, calitativ, la concentratii mici de numai 20ml U/ml in mai putin de 5 minute, in orice perioada a zilei. Cea mai mare concentratie a hormonului hCG poate fi detectata intr-o proba de urina colectata dimineata.

Reactivul pentru depistarea sarcinii este pe suport de 4mm. Rezultatul testelor de diagnostic trebuie corelate cu un control la medicul de specialitate.

Mod de utilizare test de sarcina tip stilou

Indeparteaza capacul care acopera varful absorbant al testului. 

Tine "stiloul†cu varful absorbant in jos, direct in jetul de urina pentru cel putin 15 secunde pana cand acesta este complet ud. 

Se poate colecta urina intr-un vas curat si uscat, dupa care introduci varful absorbant in urina timp de 15 secunde. 

Dupa ce scoti testul din urina, pune capacul acestuia peste varful absorbant. Aseaza testul pe o suprafata plana cu geamul liniei de control si al rezultatului in sus. 

Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute.

Testul poate fi facut in orice perioada a zilei.

Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, acest test putand detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml.

Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate. 

Daca rezultatul este invalid repeta testul dupa 24 de ore.

Precautii speciale:

Nu desface testul inainte de a-l folosi!

Nu lasa la indemana copiilor!

A se pastra la temperatura camerei (+18 +30° C).

La 10 Teste de Sarcina Minut Tip Stilou cumparate primiti +1Gratis 

Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare 

Gama de teste de sarcina , teste de ovulatie, teste de menopauza Minut le distribuim si in farmacii

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.