Menopauza, Test de menopauza Barza banda, strip

Test de menopauza Barza banda - strip

Menopauza | Test de menopauza |Barza banda, strip Testul de menopauza Barza se adreseaza femeilor care au avut recent cicluri neregulate, bufee de caldura, insomnii, apetit sexual scazut, stari de iritatie, tulburari de memorie, uscaciune vaginala . Recomandam sa faceti un test Barza pentru depistarea menopauzei,deoarece, acestea sunt simtomele menopauzei. Aici gasiti:Teste de menopauza-Barza, tip banda ( strip ), test menopauza-Barza card .Primul test de Menopauza din Romania!Ce faci daca semnele pe care le crezi a fi o sarcina sunt, de fapt, simptomele unei menopauze precoce?Testul BARZA ADIO este o alternativa mai ieftina si mai confortabila de diagnosticare a simptomelor perimenopauzei si menopauzei, in comparatie cu analizele de sange sau ecografia endovaginala. Testul Ba ...

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Menopauza | Test de menopauza | Barza banda, strip

Testul de menopauza Barza se adreseaza femeilor care au avut recent cicluri neregulate, bufee de caldura, insomnii, apetit sexual scazut, stari de iritatie, tulburari de memorie, uscaciune vaginala . 

Recomandam sa faceti un test Barza pentru depistarea menopauzei, deoarece, acestea sunt simtomele menopauzei. 

Aici gasiti:Teste de menopauza-Barza, tip banda ( strip ), test menopauza - Barza card.

Primul test de Menopauza din Romania! 

Ce faci daca semnele pe care le crezi a fi o sarcina sunt, de fapt, simptomele unei menopauze precoce? 

Testul BARZA ADIO este o alternativa mai ieftina si mai confortabila de diagnosticare a simptomelor perimenopauzei si menopauzei, in comparatie cu analizele de sange sau ecografia endovaginala. 

Testul Barza Adio este recomandat femeilor care au avut recent cicluri neregulate, bufee de caldura, insomnii, apetit sexual scazut, oboseala, stari de iritatie 

Testul de menopauza Barza, are o acuratete mare, este usor de folosit si rapid. Aveti nevoie doar de 5 minute sa faceti testul! Detecteaza hormonul specific menopauzei (FSH) din urina la un nivel de peste 25 mIU/ml cu o precizie de 99,99%.

Menopauza diagnosticata la timp permite adoptarea unui stil de viata sanatos si evitarea problemelor specifice: osteoporoza, cresterea in greutate, bolile de inima. 

Daca ai o farmacie, magain online, farmacie online si doresti sa ai in catalogul de produse teste de sarcina, ovulatie, menopauza din gama Barza, Minut, Clue Femina, Sam Distribution ofera preturi mici la testele de sarcina, ovulatie si menopauza. 

Prezentare: cutie ce contine Test de menopauza 25 mlU, tip banda, instructiuni de utilizare. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa