Teste de sarcina online, Test de sarcina ultrasensibil casetea, Barza

Test de sarcina online - ultrasensibil caseta, Barza

Test de sarcina online | Test de sarcina ultrasensibil Barza | test de sarcina casetea-BarzaDaca cauti online un test de sarcina sigur si bun la un pret mic, Sam Distribution iti ofera o gama difersificata de teste de sarcina, test de ovulatie sau menopauza. Testul de sarcina ultrasensibil-Barza, este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei. Prospect, Mod de folosire Test de sarcina Ultrasensibil Barza, tip caseta, cardTestul Barza Ultrasensibil contine reactivi speciï¬ci care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina.Atunci cand urina intr ...

12,40 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de sarcina online | Test de sarcina ultrasensibil Barza | test de sarcina casetea-Barza

Daca cauti online un test de sarcina sigur si bun la un pret mic, Sam Distribution iti ofera o gama difersificata de teste de sarcina, test de ovulatie sau menopauza . 

Testul de sarcina ultrasensibil Barza, este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii.

Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei.

Prospect - mod de folosire Test de sarcina Ultrasensibil Barza, tip caseta, card

Testul Barza Ultrasensibil contine reactivi speciali care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina. Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu sunteti insarcinata si doua linii, daca sunteti insarcinata. Cu ajutorul testului de sarcina ultrasensibil Barza, poate depistata sarcina extrauterina. 

Test de sarcina online | Test de sarcina ultrasensibil Barza

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa