Test ovulatie, Kit 5 buc + 1 test de sarcina cadou, Minut

Test ovulatie, Kit 5 buc + 1 test de sarcina cadou, Minut

Teste de ovulatie - Minut Prospect Test ovulatie tip banda, Minut, kit 5 buc teste de ovulatie + 1 test de sarcina gratis (cadou). Testele de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti insarcinata. Hormonul LH (Hormon Luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zile din luna. Pentru planificarea sarcinii, este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului (Hormon Luteinic) si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare. Cand incepeti testarea, pentru a decide cand incepeti testarea trebuie sa determinati durata normala a ciclului dvs. menstrual. Durata unui ciclu se considera incepand cu prima zi a menstruatiei pana la urmatoarea menstruat ...

13,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Teste de ovulatie tip banda, Minut, Kit 5 buc + 1 test de sarcina cadou (gratis)

Prospect: Teste de ovulatie tip banda, Minut, cutia contine un kit cu 5 teste de ovulatie + 1 test de sarcina gratis. 

Testele de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti insarcinata. 

Hormonul LH (Hormon Luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zile din luna. 

Pentru planificarea sarcinii, este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului (Hormon Luteinic) si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare. 

Cand incepeti testarea 

Pentru a decide cand incepeti testarea trebuie sa determinati durata normala a ciclului dvs. menstrual.

Durata unui ciclu se considera incepand cu prima zi a menstruatiei pana la urmatoarea menstruatie. 

Notati prima zi a sangerarii ca fiind ziua 1. 

Puteti efectua testul de ovulatie in orice perioada a zilei dar cu aproximatie la aceeasi ora in fiecare zi. 

Reduceti cantitatea de lichide ingerate cu 2 ore inainte de testare. 

Testul de ovulatie trebuie efectuat in fiecare zi pe o perioada de 5 zile sau pana cand nivelul LH-ului a fost detectat (testul este pozitiv).

Procedura de testare:

Nu desfaceti testul de ovulatie inainte de a-l folosi!

Colectati urina dumneavoastra intr-un vas curat si uscat. 

Asigurati-va ca atat testul de ovulatie cat si mostra de urina sunt la temperatura camerei (+18, + 30° C).

Introduceti testul de ovulatie in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare, timp de 15-20 secunde, apoi asezati-l pe o suprafata plana si uscata. 

Cititi rezultatul dupa 5 minute dar nu-l interpretati mai tarziu de 7 minute. 

Contraindicatii:

Testul de ovulatie Minut ( test de fertilitate ) nu este indicat ca metoda contraceptiva si nu este indicata folosirea lui daca ati fost insarcinata recent, sunteti la menopauza, daca aveti sindromul ovarului polichistic sau daca luati anumite medicamente pentru fertilitate. 

Prezentare: 5 teste de ovulatie de tip banda + 1 test de sarcina cadou

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa