Test de ovulatie, Kit 3 buc, Minut

Test de ovulatie, Kit 3 buc, Minut

Test de ovulatie- Minut, Kit 3 buc Prospect Test de ovulatie - Minut, kit 3 bucTestul de ovulatie te ajuta sa determini perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramani insarcinata. Hormonul LH (hormon luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zile din luna. Descriere Test de ovulatie- Minut, Tip Banda ( test de fertilitate ) Pentru planificarea sarcinii, este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare. Daca dupa mai multe incercari testul nu este pozitiv nu iti face griji. Aceasta inseamna ca nu ai avut ovulatie inca si trebuie sa continui testarea sau e posibil sa ai un ciclu mai lung iar in cazul unor rezultate negative ...

10,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de ovulatie, Kit 3 buc, Minut

Prospect Test de ovulatie - Minut, kit 3 buc

Testul de ovulatie te ajuta sa determini perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramani insarcinata. Hormonul LH (hormon luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zile din luna. Descriere Test de ovulatie- Minut, Tip Banda ( test de fertilitate ) 

Pentru planificarea sarcinii, este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare. Daca dupa mai multe incercari testul nu este pozitiv nu iti face griji. Aceasta inseamna ca nu ai avut ovulatie inca si trebuie sa continui testarea sau e posibil sa ai un ciclu mai lung iar in cazul unor rezultate negative sa continui testarea luna urmatoare. 

Este normal sa ai ocazional un ciclu mai lung sau mai scurt, sau sa ai un ciclu fara ovulatie. Exista multi factori care afecteaza capacitatea ta de a ramane gravida, chiar daca ai avut relatii sexuale in timpul perioadei fertile.

Daca dupa mai multe luni nu ai avut succes, consulta medicul specialist. 

Mod de utilizare Test de ovulatie- Minut, Tip Banda: Pentru a decide cand incepeti testarea trebuie sa determinati durata normala a ciclului dvs. menstrual. Durata unui ciclu se considera incepand cu prima zi a menstruatiei pana la urmatoarea menstruatie. Notati prima zi a sangerarii ca fiind ziua 1. Folositi tabelul de mai jos pentru a incepe testarea. Puteti efectua testul in orice perioada a zilei dar cu aproximatie la aceeasi ora in fiecare zi. Reduceti cantitatea de lichide ingerate cu 2 ore inainte de testare. 

Testul trebuie efectuat in fiecare zi pe o perioada de 5 zile sau pana cand nivelul LH-ului a fost detectat (testul este pozitiv). Precautii speciale

Test de ovulatie Minut Tip Banda: Nu desfaceti testul inainte de a-l folosi! Colectati urina dumneavoastra intr-un vas curat si uscat. Asigurati-va ca atat testul cat si mostra de urina sunt la temperatura camerei (+18 +30° C). Introduceti testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare, timp de 15-20 secunde, apoi asezati-l pe o suprafata plana si uscata. 

Cititi rezultatul dupa 5 minute dar nu-l interpretati mai tarziu de 7 minute 

Prezentare Cutie x 3 Teste de ovulatie - Minut, x 3buc 

Aici gasiti gama de teste de sarcina (tip banda, tip caseta, tip stilou), teste de ovulatie, test de menopauza Minut, Barza, Femina pe care le distribuim si in farmacii 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: