Test de sarcina caseta, Femina

Test de sarcina caseta, Femina

Testde de sarcina caseta, Femina Descriere: Test sarcina tip caseta, marca Clue Femina, test sarcina tip caseta poate fi utilizat in depistarea sarcinii in orice monent al zilei. Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual. Acest test de sarcina putand detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.testul de sarcina este sigur, eficient dupa prima saptamana de la conceptie. Eficient, se poate utiliza in fiecare perioada a zilei. Rapid, testul este concludent in mai putin de 5 minute.Testul de sarcina Femina poate fi utilizat pentru depistarea sarcinii in orice moment al zilei. 

5,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de sarcina caseta, preturi mici pe Samdistribution.ro

Descriere: Test de sarcina tip caseta, Femina, poate fi utilizat in orice monent al zilei. Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual. Acest test de sarcina poate detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului de sarcina trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate. 

Avantajele acestui test de sarcina:

sigur - eficient dupa prima saptamana de la conceptie;

eficient - se poate utiliza in fiecare perioada a zilei;

rapid - testul de sarcina este concludent in mai putin de 5 minute de la testare.

Femina, test de sarcina pentru orice moment al zilei.

Precautii speciale

Nu desface testul inainte de a-l folosi! 

Nu lasa la indemana copiilor! 

A se pastra la temperatura camerei (+18 +30 C). 

Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare. 

Daca rezultatul este invalid repeta testul dupa 24 de ore. 

Prezentare: cutie x 1 Test de sarcina tip caseta 

Producator: Orchid Biomedical System

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa