Test de sarcina banda, Femina

Test de sarcina banda, Femina

Test de Sarcina | Femina Banda Descriere: Test de Sarcina Clue Femina banda  este un test pentru depistarea sarcinii sigur, eficient, rapid, ajuta in depistarea sarcinii cu preturi mici. Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, acest test putand detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.sigur eficace dupa prima saptamana de la conceptie eficient se poate utiliza in fiecare perioada a zilei. rapid testul este concludent in mai putin de 5 minute. Precautii speciale: Nu desface testul inainte de a-l folosi! Nu lasa la indemana copiilor

4,40 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Test de sarcina banda, Femina 

Descriere: Test de sarcina banda, Clue Femina, este un test pentru depistarea sarcinii. Test de sarcina sigur, eficient, rapid, ajuta in depistarea sarcinii. Comanda: Teste de sarcina la preturi mici pentru comenzi online de la magazinul Samdistribution.ro.

Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual, acest test putand detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. 

Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate. Test de sarcina tip banda Femina este sigur, eficace dupa prima saptamana de la conceptie. Eficient se poate utiliza in fiecare perioada a zilei. Rapid, testul este concludent in mai putin de 5 minute.

Precautii speciale: 

Nu desface testul inainte de a-l folosi! 

Nu lasa la indemana copiilor! 

A se pastra la temperatura camerei (+18 +30 C). 

Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare. 

Daca rezultatul este invalid repeta testul dupa 24 de ore. 

Prezentare: cutie x 1 Test de sarcina tip banda, Femina 

Producator: Orcid  Biomedical System

Comanda online la preturi mici diverse Teste de sarcina banda, Clue Femina din catalogul de produse oferit de Samdistribution.ro din categoria: Teste de sarcina.  

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.