Uractiv test infectii urinare 2 buc Fiterman

Uractiv test infectii urinare 2 buc Fiterman

Cumpara Uractiv test infectii urinare 2 buc Fiterman de la SamDistribution.ro ajuta la diagnosticarea infectiilor urinare. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

19,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Uractiv test infectii urinare *2 buc Fiterman 

Descriere: Uractiv test infectii urinare *2 buc Fiterman 

Test pentru infectii urinare - Pentru utilizare in diagnosticul in vitro si ca autotest. - Utilizeaza urina ca proba biologica. 

Indicatii terapeutice Depisteaza leucocitele, eritrocitele si nitritii produsi de bacterii din urina. Ajuta la diagnosticarea infectiilor urinare. 

Rezultatele se obtin rapid prin compararea vizuala a culorilor obtinute pe banda test cu cele din grila de pe ambalaj si se interpreteaza prin corespondenta rezultatelor campurilor test cu coloanele din tabelul de interpretare. 

Se recomanda efectuarea testului pentru depistarea precoce a infectiilor urinare 

Se recomanda efectuarea testului inainte de instituirea tratamentului, pentru ca reactiile chimice ce au loc pe banda test sa nu interfere cu eventualele medicamente prezente in urina. 

Atentie! Uractiv capsule coloreaza urina in albastru. Uractiv Drink poate colora urina in brun. 

Fiterman Pharma 

Comanda: Uractiv test infectii urinare

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.