Test de sarcina Barza banda (pachet 10 buc)

Test de sarcina Barza banda (pachet 10 buc)

Test de sarcina Barza, preturi, pachete, oferte, pentru-farmacii si plafare. Testul Barza este un test de sarcina sigur si usor de folosit, test tip banda pentru orice moment al zilei il puteti comanda la un pret special,oferta este valabila pentru farmacii, plafare, magazine online sau pentru cabinete ginecologice care folosesc sau vand testul de sarcina barza. Pretul contine TVA si este pentru 10 Teste de sarcina Barza tip banda. ...

75,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Test de sarcina Barza, preturi, pachete, oferte, pentru farmacii si plafare 

Testul Barza,este un test de sarcina sigur si usor de folosit,test tip banda pentru orice moment al zilei il puteti comanda la un pret special, oferta este valabila pentru farmacii, plafare, magazine online sau pentru cabinete ginecologice care folosesc sau vand testul de sarcina barza. 

Pretul contine TVA si este pentru 10 Teste de sarcina Barza tip banda.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa