Teste de sarcina, Blue Dream

Teste de sarcina, Blue Dream

Teste de sarcina,Blue Dream,pentru farmacii si plafare,online pe samdistribution.roUn test de sarcina ieftin si bun pentru depistarea sarcinii este un test tip banda one step HCG,usor de folosit la tine acasa pe care il gasiti online la samdistribution.ro, dar il distribuim in farmacii si plafare. Mod de utilizare1. Se colecteaza urina intr-un recipient curat. Orice proba de urina este corespunzatoare, dar este indicat a se folosi prima urina de dimineata.2. Se deschide plicul la partea crestata. 3. Se introduce testul strip cu capatul de culoare alba in recipientul cu urina, pana la nivelul maxim indicat de sageata. Testul se va mentine in recipient circa 3 secunde.4. Se scoate testul din recipient si se aseaza cu fata in sus pe o suprafata uscata. 5. Dupa circa 1-5 minute se po ...

1,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Teste de sarcina, Blue Dream, pentru farmacii si plafare, online pe samdistribution.ro

Un test de sarcina ieftin si bun pentru depistarea sarcinii este un test tip banda one step HCG, usor de folosit la tine acasa pe care il gasiti online la samdistribution.ro, dar il distribuim in farmacii si plafare. 

Mod de utilizare 1. Se colecteaza urina intr-un recipient curat. Orice proba de urina este corespunzatoare, dar este indicat a se folosi prima urina de dimineata. 2. Se deschide plicul la partea crestata. 3. Se introduce testul strip cu capatul de culoare alba in recipientul cu urina, pana la nivelul maxim indicat de sageata. Testul se va mentine in recipient circa 3 secunde. 4. 

Se scoate testul din recipient si se aseaza cu fata in sus pe o suprafata uscata. 5. Dupa circa 1-5 minute se poate interpreta rezultatul testului (in functie de concentratia HCG din urina), astfel: Daca apare o dunga de culoare roz, NU sunteti insarcinata. Daca apar doua dungi de culoare roz, DA, sunteti insarcinata. Daca nu apare nici o dunga de culoare roz, recititi instructiunile de folosire si repetati procedura cu un test nou, dupa 48 de ore. Rezultatul testului este sigur din a saptea zi de la conceptie. 

A se pastra la temperatura camerei. A se deschide numai in momentul utilizarii. Plicul din SILICAGEL din interior inlatura excesul de umiditate. 

El se arunca dupa deschiderea ambalajului.  

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.