Plasturi impotriva durerilor menstruale, 3 buc, Barza

Plasturi impotriva durerilor menstruale, 3 buc, Barza

Plasturi impotriva durerilor menstruale - Barza, 3 bucPlasturii impotriva durerilor menstruale Barza, datoritaingredientelor speciale: carbune activ si pudra de fier din compozitie furnizeaza caldura terapeutica pentru ameliorarea durerilor menstruale asociate sau nu cu dureri de spate. In tulburari mentruale eficienta plasturilor este data de ingredientele active, dar si de dimensiunile mai mari decat a altor produse similare existente pe piata.Plasturii pot ameliora si elimina in mod eficient simptome cum ar fi durerile asociate perioadei menstruale (durerea lombosacrala, durerile de burta). Indicatii:dureri menstruale Prezentare: cutie cu 3 plasturi ...

24,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Plasturi impotriva durerilor menstruale - Barza, 3 buc

Plasturii impotriva durerilor menstruale Barza, datorita ingredientelor speciale: carbune activ si pudra de fier din compozitie furnizeaza caldura terapeutica pentru ameliorarea durerilor menstruale asociate sau nu cu dureri de spate. In tulburari mentruale eficienta plasturilor este data de ingredientele active, dar si de dimensiunile mai mari decat a altor produse similare existente pe piata. 

Plasturii pot ameliora si elimina in mod eficient simptome cum ar fi durerile asociate perioadei menstruale (durerea lombosacrala, durerile de burta). 

Indicatii: dureri menstruale 

Prezentare: cutie cu 3 plasturi