Femina, tinctura pentru menopauza, 200 ml, Plantavorel

Femina, tinctura pentru menopauza de la Planavorel

Indicatii: Se recomanda administrarea produsului in starile specifice menopauzei, deoarece ajuta organismul sa se adapteze la schimbarile hormonale. 

Utilizarea produsului previne aparitia bufeurilor, a transpiratiilor excesive, a starilor de panica si palpitatii de origine nervoasa, a iritabilitatii si a starilor depresive. 

Administrare

Produsul se administreaza intern, cate o lingurita de trei ori pe zi, intre mese, timp de 10 -14 zile pe luna sau la nevoie. 

Compozitie

produs natural sub forma de extract hidroalcoolic obtinut din: salvie (Salviae sclareae ), trifoi rosu (Trifolium pretense) ,sunatoare (Hypericum perforatum), fenicul (Foeniculum vulgare) si roinita (Melissa officinalis). 

Actiune

Femina este un produs din plante medicinale ce actioneaza atat preventiv cat si curativ la diminuarea si ameliorarea simptomelor atat de suparatoare pentru majoritatea femeilor ajunse in aceasta stare fiziologica, de altfel normala, menopauza. 

Complexul de flavonoide si uleiuri volatile din trifoi rosu si salvie, actioneaza sinergic, conferind produsului o marcanta actiune estrogenica. 

Astfel aportul de estrogen vegetal regleaza balanta hormonala favorizand in acelasi timp fixarea calciului in oase, ceea ce contribuie la reducerea riscului de osteoporoza. 

Deasemeni complexul estrogenic contribuie la reducerea bufeurilor si a transpiratiilor excesive. 

Asocierea principiilor active din roinita si sunatoare, determina o actiune tonic relaxanta si antidepresiva cu efect direct in tratarea starilor de anxietate, iritabilitate, depresii nervoase, insomnii, ce insotesc adesea tulburarile de menopauza. 

Complexul de ulei volatil si flavonoide din roinita are actiune spasmolitica si sedativa in nevrozele gastrice si cardiace, contribuind la calmarea palpitatiilor si durerilor cardiace si la scaderea riscului de aparitie a unor afectiuni cardiace. 

Uleiurile volatile din fenicul, salvie si roinita, au actiune digestiva si carminativa, contribuind la prevenirea si tratarea balonarilor abdominale si a flatulentei. 

Prezentare: Flacon 200 ml.

Recently added our store

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.