Test menopauza, Barza banda

Test menopauza, Barza banda

Test Menopauza Barza - banda

Testul de menopauza Barza este un test pentru acasa, care depisteaza rapid si sigur prezenta in urina a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant).Testul Barza, este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro care, depisteaza perioada de menopauza sau premenopauza, in intimitatea caminului tau. Aici gasiti prospect produs:Test menopauza-Barza, instructiuni de utilizare, oferte si pret, promotii: Test menopauza banda-Barza,un test ce se poate efectua in orice moment al zilei,oferit de SamDistribution.roTest menopauza-Barza,instructiuni de utilizare, depistarea menopauzei BarzaPrimul pas inainte de a folosi testul de menopauza Barza,trebuie sa aveti un recipient curat pentru colectarea urinei ( recipient urocultura )-ve ...

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Test Menopauza Barza banda

Testul de menopauza Barza este un test pentru acasa, care depisteaza rapid si sigur prezenta in urina a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant) . 

Testul Barza, este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro care, depisteaza perioada de menopauza sau premenopauza,in intimitatea caminului tau. 

Aici gasiti prospect produs:Test menopauza-Barza,instructiuni de utilizare,oferte si pret, promotii: Test menopauza banda-Barza,un test ce se poate efectua in orice moment al zilei,oferit de SamDistribution.ro

Test menopauza Barza, instructiuni de utilizare, depistarea menopauzei Barza

Primul pas inainte de a folosi testul de menopauza Barza,trebuie sa aveti un recipient curat pentru colectarea urinei (recipient urocultura) -verificati data de expirare (testul de menopauza Barza,are data de expirare stantata pe test,a nu se folosi dupa data inscriptionata)

-deschideti plicul (atentie: acest test este de unica folosinta,testul se poate efectua in orice moment al zilei, dar tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de FSH)

-folositi pipeta pentru a picura doua picaturi de urina in orificiul absorbant de pe test, fie test banda,sau caseta. (pipeta o gasiti in interiorul cutiei) si picurati Folositi pipeta pentru a -asteptati zece minute afisarea rezultatului (NU depasiti cele zece minute testul nu mai este concludent) 

Afisarea si citirea rezultatului: 

Daca pe test apare doar o linie colorata in zona de control (C), ori linia de test (T) este mai deschisa la culoare decat linia de control (C) REZULTATUL ESTE NEGATIV, nivelul de FSH este sub 25 m IU/mL. 

Daca pe test au aparut 2 linii distincte si linia de test (T) este la fel de colorata, ori mai inchisa la culoare decat linia de control (C) - REZULTATUL ESTE POZITIV. Acest rezultat indica prezenta FSH in urina la un nivel de peste 25 mIU/mL. In acest caz, va recomandam efectuarea unui al doilea test dupa 5-7 zile (de preferat la aceeasi ora), pentru confirmarea rezultatului, si anume un nivel FSH inca ridicat. 

Daca nivelul FSH ramane ridicat pe toata durata ciclului menstrual, sunteti la perimenopauza. Daca pe test nu apare nici o linie vizibila, nici macar in zona de control (C) -REZULTATUL ESTE INVALID. 

Acest rezultat poate aparea ca urmare a unei erori in efectuarea testului sau a deteriorarii reactivului. Repetati testarea cu un nou test. Daca problema persista, pastrati produsul si contactati imediat importatorul. 

Sam Distribution firma de distributie si vanzari online:consumabile medicale,dispozitive medicale ( test de sarcina, ovulatie, menopauza, infectii urinare, boli cu transmitete sexuala) in orice farmacie, plafar, magazin online interesat de testul de menopauza Barza

S-ar putea sa-ti placa