BARZA, Test rapid de menopauza tip card (caseta) Barza

Afla cat costa un test barza la Samdistribution.ro !

La Samdistribution.ro poti comanda teste online Barza la pret de distribuitor,fie test de sarcina,ovulatie,menopauza Barza tip banda,caseta,stilou (jet) va oferim toata gama de teste Barza,Veneris la preturi mici ( pret de distribuitor ). Sam, Distribuitor de test de sarcina Barza,Femina,Minut in farmacii,plafare,magazine online cu specific naturist,clinici si cabinete ginecologice la preturi negociabile. 

Test de menopauza Barza tip caseta 25 mlU Testul barza este un test RECOMANDAT DE SOCIETATEA DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE de peste 20 de ani in Romania,testele Barza sunt alaturi de tine, in cele mai speciale momente oferindu-ti garantia rezultatului rapid cu o precizie de > 99% si se poate efectua in orice moment al zilei. 

Testul de menopauza Barza card determina nivelul FSH-ului (hormon de stimulare foliculara) din urina la un nivel de peste 25 mIU/ml, cu o precizie de 99,99%. Daca nivelul este peste valorile normale, atunci testul indica instalarea perimenopauzei (premenopauza) sau a menopauzei. 

Prezentare: cutia contine 1 test Barza tip card ( caseta),instructiuni de utilizare,pliculet desicant. 

Producator: Humanitas Co.Ltd

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.