Tensiometru Brat Minut Digitens MB 300 B

Tensiometru Brat Minut Digitens MB 300 B

Tensiometru Brat Minut Digitens MB 300 B Metoda de masurareTensiometrele digitale pentru brat masoara tensiunea arteriala si pulsul prin metoda oscilometrica, insemnand masurarea fluctuatiilor de presiune. Acest preocedeu se realizeaza prin infasurarea unui manson in jurul bratului, aparatul introduce aer in manson creand presiune in jurul arterelor. In interiorul mansonului un dispozitiv special masoara variatiile de presiune (in esenta marirea sau micsorarea arterelor cu fiecare bataie a inimii).Ulterior aparatul masoara cat de mari si cat de dese sunt aceste contractii si converteste informatia in valori digitale. Cand masuratoarea este completa o valva speciala elibereaza aerul din manson. Ce este tensiunea arterialaTermenul de Tensiune Arteriala se refera la presiunea care ...
149,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Tensiometru Brat Minut Digitens MB 300 B

Metoda de masurare Tensiometrele digitale pentru brat masoara tensiunea arteriala si pulsul prin metoda oscilometrica, insemnand masurarea fluctuatiilor de presiune. Acest preocedeu se realizeaza prin infasurarea unui manson in jurul bratului, aparatul introduce aer in manson creand presiune in jurul arterelor.
In interiorul mansonului un dispozitiv special masoara variatiile de presiune (in esenta marirea sau micsorarea arterelor cu fiecare bataie a inimii). Ulterior aparatul masoara cat de mari si cat de dese sunt aceste contractii si converteste informatia in valori digitale.
Cand masuratoarea este completa o valva speciala elibereaza aerul din manson. Ce este tensiunea arteriala Termenul de Tensiune Arteriala se refera la presiunea care este exercitata asupra arterelor in timp ce sangele circula prin acestea. De fiecare data cand inima bate sau se contracta se produce presiune in artere.
Aceasta presiune este cea care pune sangele in miscare prin corp alimentand cu oxigen toate organele. Cand inima se contracta sangele este trimis catre corp.
Aceasta presiune este denumita presiune sistolica.
Presiunea care este creata in timp ce inima trage sange din corp este denumita presiune diastolica. De ce fluctueaza tensiunea arteriala Datorita faptului ca valoarea tensiunii se modifica cu fiecare bataie a inimii aceasta variaza pe parcursul unei zile. In paralel sunt o sumedenie de alti factori care influenteaza cum ar fi: • Temperatura (prea cald sau prea frig) • Nervozitatea • Umiditatea • Oboseala • Lipsa somnului • Exercitiile fizice • Frica • Anxietatea • Consumul de alcool • Conditia fizica • Constipatia • Stresul Cum stiu daca am hipertensiune Este aproape imposibil sa va dati seama daca tensiunea este mare fara sa o verificati.
Datorita acestui aspect nu veti sti daca sunteti bolnav fara masurarea tensiunii. Este indicat sa verificati tensiunea in fiecare zi. De ce este important sa tin tensiunea sub control Lasata necontrolata hipertensiunea poate sa afecteze inima si arterele ambele fiind obligate sa lucreze mai mult pentru a mentine circulatia sangelui prin corp in limite normale.
Cu timpul acest efort poate cauza probleme de sanatate inclusiv marirea inimii, pierderea elasticitatii arterelor, boli ale inimii, infarct si poate duce chiar la deces.
Facand cateva schimbari simple in stilul viata pe care il adoptati va poate ajuta sa ramaneti sanatosi pe viitor.

Fisa tehnica

Minut

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!