Termometru infrarosu, Veratemp

Termometru infrarosu, Veratemp

Termometru infrarosu, Veratemp termometru masoara temperatura corpului fara atingere. Pozitionati termometru la 58cm de frunte faceti clic pe butonul SCAN si aveti o masurarea temperaturii instantanee

239,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru - Vera Temp | Termometru infrarosu - Vera Temp

Descriere: Termometru - VeraTemp este un termometru infrarosu( non-contact ) fara lacrimi, accese de furie, doar precizie! Noul termometru non-contact VeraTemp â„¢ este mult mai convenabil si extrem de precis in comparatie cu metodele traditionale de citire a temperaturii. Este un mod anti-trauma de a lua temperatura unui copil sau temperatura pacientilor, pur si simplu, prin pozitionarea termometrul 5 - 8 cm de la frunte. 

Faceti clic pe butonul SCAN si aveti o masurarea temperaturii instantanee. Nu este nevoie sa trezesti sau sa deranjezi copilul cand dorme, iar ecranul cu iluminare de fundal pe baza de led lumineaza suficient de puternic pentru a citi temperatura in locurile luminate mai slab. In plus, termometrul poate fi folosit pentru a inregistra si temperatura camerei, apa pentru baia copilului sau formula laptelui incalzit. 

Pentru a va atrage atentia, termometrul va afisa temperaturi normale sau ridicate pe un fundal de culoare verde; codat - normale, portocaliu - crescute si rosu – termperatura mare. 

Ghid de referinta rapida • Non-contact - Nu trebuie sa atingeti, sa speriati, sa suparati sau sa treziti copilul - complet fara atingere! • Precizie de ± 0,2 ° C • Igienice si usor de utilizat • Masoara temperatura instant, doar apasand butonul SCAN si pozitionand termometrul la o distant de 5-8 cm de fruntea persoanei careia doriti sa-i masurati temperatura. • Ecran iluminat cu LED • Semaforul de alerte pentru temperatura: verde, galben si rosu!! Va ajuta sa luati o decizie in privinta actiunii ce trebuie luata in functie de situatie • 

Multi-utilizare - masoara temperatura corpului, camerei si suprafatelor • 

Citeste temperatura, fie in grade Celsius sau Fahrenheit • Inregistreaza ultimele 32 de temperaturi masurate 

VeraTemp termometru non-contact

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa