Termometru cu infrarosu - digital, Minut vera temp

Termometru cu infrarosu - digital, Minut

289,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru | Termometru cu infrarosu | Termometru digital 

Doresti un termometru online, sau cauti un termometru digital pentru masurarea temperaturii, termometru non contact, sa-l folosesti ca termometru de camera sau termometru medical ultra performant cu infrarosu pentru copii ( bebe ) ? Cu termometru non contact, marca Vera Temp ai mai multe tipuri de termometre in unul singur.

Este un termometru cu infrarosu cel poti folosii ca termometru medical,termometru de camera, termometru copii este un termometru fara lacrimi pentru copii.

Proiectat pentru o utilizare mai durabila, cu un capac de protectie de silicon de grad medical si snur pentru gat, VeraTemp+ este ideal pentru utilizarea in clinici, spitale, servicii medicale de urgenta, scoli si alte institutii publice. 

VeraTemp + poate citi temperatura pacientilor, fara contact fizic, termometrul este igienic, usor de intretinut.

Fara lacrimi, accese de furie, doar precizie! Noul termometru non-contact VeraTemp â„¢ este mult mai convenabil si extrem de precis in comparatie cu metodele traditionale de citire a temperaturii. 

Este un mod anti-trauma de a lua temperatura unui copil sau temperatura pacientilor, pur si simplu, prin pozitionarea termometrul 5-8cm de la frunte. 

Faceti clic pe butonul SCAN si aveti o masurare a temperaturii instantanee. 

Nu este nevoie sa trezesti sau sa deranjezi copilul cand doarme, iar ecranul cu iluminare de fundal pe baza de led lumineaza suficient de puternic pentru a citi temperatura in locurile luminate mai slab. 

In plus, termometrul poate fi folosit pentru a inregistra si temperatura camerei, apa pentru baia copilului sau formula laptelui incalzit. 

Pentru a va atrage atentia, termometrul va afisa temperaturi normale sau ridicate pe un fundal de culoare verde codat - normale, portocaliu - crescute si rosu – termperatura mare. 

Ghid de referinta rapida 

Non-contact - Nu trebuie sa atingeti, sa speriati, sa suparati sau sa treziti copilul - complet fara atingere! 

Precizie de ± 0,2 ° C 

Igienice si usor de utilizat 

Masoara temperatura instant, doar apasand butonul SCAN si pozitionand termometrul la o distanta de 5-8cm de fruntea persoanei careia doriti sa-i masurati temperatura. 

Ecran iluminat cu LED 

Semaforul de alerte pentru temperatura: verde, galben si rosu!! Va ajuta sa luati o decizie in privinta actiunii ce trebuie luata in functie de situatie 

Multi-utilizare - masoara temperatura corpului, camerei , apa pentru baie etc. 

Citeste temperatura, fie in grade Celsius sau Fahrenheit 

Inregistreaza ultimele 32 de temperaturi masurate 

Termometru profesional non-contact Vera Temp

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.