TERMOMETRU DE CAMERA CU HIDROMETRU, DIGI TEMP

Termometru de Camera cu Hidrometru, Digi Temp

Termometru de Camera cu Hidrometru, Minut TempPentru masurarea temperaturii din camera aveti nevoie de un termometru fie el termometru digital sau termometru clasic, daca insa dorim sa stim ce umiditate avem in camera ne trebuie un hidrometru care masoara umiditatea din camera. Termometru de camera cu hidrometru, marcaMinutTemp, masoara temeratura din camera dar si umiditatea din camera ( incapere). Caracteristici: Termometru de camera cu higrometru Minut Temp -blister.Dispozitiv de masurare a temperaturii, termometrele au aplicatii in aproape toate domeniile de activitate ale omului.Masoara temperatura din camera ( termometru de camera ) iar hidrometru masoara umiditatea din camera ( incapere ).Prezentare Blister x 1 termometruGama termometre Minut ...

16,98 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru de Camera cu Hidrometru

Pentru masurarea temperaturii din camera aveti nevoie de un termometru fie el termometru digital sau termometru clasic, daca insa dorim sa stim ce umiditate avem in camera ne trebuie un hidrometru care masoara umiditatea din camera. Termometru de camera cu hidrometru, marca Minut Temp, masoara temeratura din camera dar si umiditatea din camera (incapere). 

Caracteristici: Termometru de camera cu higrometru Minut Temp -blister. Dispozitiv de masurare a temperaturii, termometrele au aplicatii in aproape toate domeniile de activitate ale omului.

Masoara temperatura din camera (termometru de camera) iar hidrometru masoara umiditatea din camera (incapere).

Prezentare Blister x 1 termometru Gama termometre Minut

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.