Termometru baie, Minut

Termometru baie, Minut

Termometru, termometru baie, termometru pret Termometru Minut temp este un termometru de baie la un pret bun, ce va ajuta sa aveti o apa ideala inainte de a duce bebelusii la baie, pentru ca bebelusul nou nascut are o piele sensibila trebuie sa avem grija de pielea bebelusului, deci face parte din gama de articole necesare la bebelusi. Termometru baie copii si bebelusi este un termometru sub forma de peste, ce va ajuta sa pregatiti apa pentru baia copiilor dumneavoastra la temperatura optima. Suportul este din plastic,iar lichidul termometric este lichid organic. Termometru de baie Minut Temp se foloseste imersat completDomeniul de masura: +10 +50°CProducator :Minut Comanda: Termometru,termometru baie, pentru apa de baie ...

6,85 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Termometru pentru baie

Termometru Minut temp este un termometru de baie la un pret bun, ce va ajuta sa aveti o apa ideala inainte de a duce bebelusii la baie, pentru ca bebelusul nou nascut are o piele sensibila trebuie sa avem grija de pielea bebelusului, deci face parte din gama de articole necesare la bebelusi. 

Termometru baie copii si bebelusi este un termometru sub forma de peste, ce va ajuta sa pregatiti apa pentru baia copiilor dumneavoastra la temperatura optima. 

Suportul este din plastic, iar lichidul termometric este lichid organic. 

Termometru de baie Minut Temp se foloseste imersat complet Domeniul de masura: +10 +50°C 

Producator: Minut 

Comanda: Termometru, termometru baie, pentru apa de baie

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.