Termometru digital medical, EasyCare

Termometru digital medical, EasyCare

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru digital (medical) - EasyCare

Termometru digital - EASYCARE : poate masura rapid si cu exactitate temperatura corpului. In comparatie cu termometrele de sticla traditionale, acesta are numeroase avantaje : citirea usoara, raspunsul rapid, masurare sigura si precisa, memorie si semnale de avertizare. De asemenea, nu este nociv pentru mediu sau pentru corpul utilizatorului deoarece nu utilizeaza mercur. 

Specificatii tehnice:

masoara temperatura in maximum 60 de secunde; 

memoreaza ultima temperatura masurata; 

interval masurare 35,5 - 42gC;  

precizie de ±0,1,  ecran LCD usor de citit, cu 4 cifre, cu dimensiunea de 18 x 7 (mm);  

baterie 1,5V LR41 (inclusa);  

durata de functionare maxima a bateriei: peste 100 ore de operare continua;  

practic si usor de tranportat, avand dimensiuni reduse: L=128 ; l = 19 ; grosime = 10 (mm). 

Ambalajul contine: 1 x termometru digital EASYCARE, 1 x cutie de pastrare, 1 x baterie 1,5V inclusa, certificat de garantie, instructiuni de utilizare in lb. romana.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.