Termometru medical digital electronic Minut Digi Temp
Pret redus

Termometru medical digital electronic Minut Digi Temp

Termometru medical digital electronic- Minut Digi Temp Termometru digital Termometru digital Minut Digi Temp este un termometru medical electronic, indicat pentru masurarea temperaturii corporale la copii (bebelusi, adulti si bunici). Este un tip de termometru ce masoara temperatura prin contact direct cu corpul (pielea). Termometru digital Minut are un afisaj LCD, usor de utilizat, usor de citit, timpul de masurare al temperaturii aproximativ doua minute, are functie de atentionare sonara (Beep) cand procesul de masurare a temperaturii este complet. Instructiuni de utilizare:Termometru Digital Inainte de folosire dezinfectati varful termometrului cu alcool sanitar. Apasati butonul On/Off pentru a deschide termometrul.Un semnal sonor se va auzi in momentul deschiderii.

10,50 RON 12,00 RON - 1,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru medical digital electronic Minut Digi Temp

Termometru digital

Termometru digital Minut Digi Temp este un termometru medical electronic, indicat pentru masurarea temperaturii corporale la copii, ( bebelusi ) adulti si bunici.

Este un tip de termometru ce masoara temperatura prin contact direct cu corpul (pielea). 

Termometru digital Minut are un afisaj LCD, usor de utilizat, usor de citit, timpul de masurare al temperaturii aproximativ doua minute, are functie de atentionare sonara (Beep) cand procesul de masurare a temperaturii este complet. 

Instructiuni de utilizare:

Termometru digital Inainte de folosire dezinfectati varful termometrului cu alcool sanitar. 

Apasati butonul On/Off pentru a deschide termometrul. Un semnal sonor se va auzi in momentul deschiderii. 

Ecranul acestuia va indica timp de 2 secunde ultima temperatura luata, dupa care vor aparea pe ecran simbolurile L/C. 

Din acel moment puteti folosi termometrul. 

Asezati termomrtrul sub brat astfel incat varful acestuia sa fie in contact total cu pielea. 

Temperatura se masoara in aproximativ 2 minute iar la sfarsitul procesului de masurare veti fi avertizati de un semnal sonor.

Termometrul se inchide automat dupa 10 minute dar este recomandat sa-l inchideti dvs. de la butonul On/Off pentru a prelungi durata de folosire a bateriei.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.