Termometru cu infrarosu EASYCARE multifunctional 6 in 1

Termometru cu infrarosu EASYCARE multifunctional 6 in 1

Termometru digital cu infrarosu- EASYCARE, multifunctional 6 in 1Descriere:Termometrul cu infrarosu EasyCare este un termometru non-contact cu 6 functii, rapid, precis si usor de folosit (un singur buton pentru masurarea temperaturii) .Avantaje: - masoara temperatura fruntii intr-un interval de maximum 2 secunde si precizie foarte mare (±0,2˚C); - prin scoaterea capacului din varf, poate fi masurata temperatura auriculara prin intermediul capului de masurare anatomic, la o precizie de ±0,2˚C;- masoara temperatura obiectelor (biberoane, cadita, etc.), la un interval de temperatura situat intre 0˚C si 100˚C si o precizie de ±0,5˚C; -

99,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru digital cu infrarosu- EASYCARE, multifunctional 6 in 1

Descriere:Termometrul cu infrarosu EasyCare este un termometru non-contact cu 6 functii, rapid, precis si usor de folosit (un singur buton pentru masurarea temperaturii) . Avantaje: - masoara temperatura fruntii intr-un interval de maximum 2 secunde si precizie foarte mare (±0,2˚C); - prin scoaterea capacului din varf, poate fi masurata temperatura auriculara prin intermediul capului de masurare anatomic, la o precizie de ±0,2˚C; - masoara temperatura obiectelor (biberoane, cadita, etc.), la un interval de temperatura situat intre 0˚C si 100˚C si o precizie de ±0,5˚C; - o data asezat in standul sau, termometrul va afisa alternativ temperatura ambientala si ora; - afisaj digital, usor de citit, acesta afisand temperaturile pe 3 culori, in functie de temperatura masurata : • 32,0 - 37,4˚C – culoarea verde; • 37,5 - 37,9˚C – culoarea portocalie; • 38,0 – 42,9˚C – culoarea rosie. Ambalajul contine urmatoarele : 1 x termometru cu infrarosu EASYCARE; 1 x stand pentru termometru; 1 x baterie 3V CR2032 (baterie pastila); 1 x manual de instructiuni in limba romana.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.