Termometru digital EasyCare cu varf flexibil impermeabil

Termometru digital EasyCare cu varf flexibil impermeabil

Termometru digital- EasyCare cu varf flexibil impermeabilTermometrul digital- EasyCare cu varf flexibil este un dispozitiv de masurare a temperaturii sigur si usor de folosit.Acesta este prevazut cu ecran LCD usor de citit si are cap flexibil, rezistent la apa.Termometru semnaleaza sonor finalizarea masuratorii temperaturii.Sigur, rapid, fara erori si usor de folosit.Temperatura poate fi masurata bucal, axilar sau rectaL si memoreaza ultima temperatura masurata. Acesta este usor de dezinfectat, fiind impermeabil. Specificatii tehnice: ..

14,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Termometru digital- EasyCare cu varf flexibil impermeabil

Termometrul digital- EasyCare cu varf flexibil este un dispozitiv de masurare a temperaturii sigur si usor de folosit. Acesta este prevazut cu ecran LCD usor de citit si are cap flexibil, rezistent la apa.

Termometru semnaleaza sonor finalizarea masuratorii temperaturii.

Sigur, rapid, fara erori si usor de folosit. Temperatura poate fi masurata bucal, axilar sau rectaL si memoreaza ultima temperatura masurata. Acesta este usor de dezinfectat, fiind impermeabil.
Specificatii tehnice: • masoara temperatura in maximum 60 de secunde; • memoreaza ultima temperatura masurata; • interval masurare 32 – 42,9˚C; • precizie de ±0,2˚C; • ecran LCD usor de citit, cu 4 cifre, cu dimensiunea de 18 x 7 (mm); • baterie LR41 (inclusa) • durata de functionare maxima a bateriei : peste 200 ore de operare continua; • practic si usor de tranportat, avand dimensiuni reduse : L=127 ; l = 18 ; grosime = 10 (mm). Ambalajul contine :1 x termometru digital EASYCARE, 1 x cutie de pastrare, 1 x baterie 1,55V inclusa, certificat de garantie, instructiuni de utilizare in lb. romana.
Producator:EasyCare

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.