Termometru medical digital electronic  Minut Digi Temp

Termometru medical digital electronic Minut Digi Temp

Termometru medical digital electronic- Minut Digi TempTermometru digitalTermometru digital - Minut Digi Temp este un termometru medical electronic,indicat pentru masurarea temperaturii corporale la copii, ( bebelusi ) adulti si bunici . Este un tip de termometru ce masoara temperatura prin contact direct cu corpul ( pielea ).Termometru digital -Minut are un afisaj LCD, usor de utilizat, usor de citit, timpul de masurare al temperaturii aproximativ doua minute, are functie de atentionare sonara ( Beep ) cand procesul de masurare a temperaturii este complet. Instructiuni de utilizare:Termometru Digital Inainte de folosire dezinfectati varful termometrului cu alcool sanitar. Apasati butonul On/Off pentru a deschide termometrul.Un semnal sonor se va auzi in momentul deschiderii.Ecran ...
10,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Termometru medical digital electronic- Minut Digi Temp

Termometru digital

Termometru digital - Minut Digi Temp este un termometru medical electronic, indicat pentru masurarea temperaturii corporale la copii, ( bebelusi ) adulti si bunici . Este un tip de termometru ce masoara temperatura prin contact direct cu corpul ( pielea ). Termometru digital -Minut are un afisaj LCD, usor de utilizat, usor de citit, timpul de masurare al temperaturii aproximativ doua minute, are functie de atentionare sonara ( Beep ) cand procesul de masurare a temperaturii este complet. Instructiuni de utilizare:Termometru Digital Inainte de folosire dezinfectati varful termometrului cu alcool sanitar. Apasati butonul On/Off pentru a deschide termometrul. Un semnal sonor se va auzi in momentul deschiderii. Ecranul acestuia va indica timp de 2 secunde ultima temperatura luata, dupa care vor aparea pe ecran simbolurile L/C. Din acel moment puteti folosi termometrul. Asezati termomrtrul sub brat astfel incat varful acestuia sa fie in contact total cu pielea. Temperatura se masoara in aproximativ 2 minute iar la sfarsitul procesului de masurare veti fi avertizati de un semnal sonor.
Termometrul se inchide automat dupa 10 minute dar este recomandat sa-l inchideti dvs. de la butonul On/Off pentru a prelungi durata de folosire a bateriei.

Fisa tehnica

Minut